Pracka vyraza vodu do umyvacky

Dobry den, pred rokom sme kupili byt. Bol nejaky cas nepouzivany. Skrinka kde je odpad z umyvadla, pracky a umyvacky neuveritelne smrdi ako zumpa aj po rocnom pouzivani. Pracku sme medzitym kupili novu, umyvacka prestala napustat vodu tak sa nepouziva. Nedavno sa v kuchyni objavila mlaka vody, otvorila som umyvacku a ta bola plna smradlavej vody. Odvtedy ako sme z nej povylievali vodu sa naplnila znovu a je to teda cista zumpa smrad..Bojim sa o nase zdravie..Prave periem a pracka my vyraza tu smradlavu vodu aj do dresu v kuchyni. Co je zle? Cele zapojenie vody? Alebo preco vyraza vodu kade tade, ktora este aj neuveritelne smrdi a z nej aj vsetky skrinky cez ktore idu hadice k spotrebicom. Dakujem
Odpovedať
Odfoť napojenie práčky aj umývačky na odpad...
Odpovedať
@dedo758 nechce mi tu fotku odoslat ( po uploadnuti ukazuje v nahlade len cca 1/3 a neprida ju..ma velke rozlisenie?
Odpovedať
Profilova fotka
na oboch odpadoch tam, kde sa napaja hadica, by mal byt specialny kus, ktory tu vodu neprepusti dovnutra spotrebicka, ale iba zo spotrebica von. Ak tam nie je, treba zavolat vodara, ktory bude vediet, co namontovat. Ak tam je a aj tak prepusta, tak ho treba vycistit (chlpy z pracky sa nachytaju na strunu a ta potom dobre nedotiahne gulicku). Ak je velmi zaneseny, tak rovno aj vymenit.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dora_covet:

Dobry den, pred rokom sme kupili byt. Bol nejaky …
@dora_covet treba dať na každý spotrebič guličkový spätný ventil. https://www.krasnakupelna.sk/sifon-pr...
Odpovedať
Dobry den, kedze mi nejdu uploadnut fotky sem do diskusie, poslala som Vam ich do sukromnej spravy. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?