Vím, že to sem nepatří, ale už se to blíží a já se chci vyšvihnout. Co třeba živáňská nebo něco, co se u vás v rodině dělá třeba z pokolení na pokolení. Moc děkuji a klidně pište do schránky.... :-)
pečené kolená sú sto krát lepšie ako prasa, a k tomu fajnovo do chrumkava upečené krumpličky a kopec zeleninky. Mňamky, mňam.
U nás sa toto osvedčilo najviac
Vonku variť guláš z diviny,alebo z iného mäsa,plynový gril-čerstvé neúdené klobásky,jaternice,mäsko naložené v pace,predvariť kolená čerstvé alebo údené a potom dopiecť na grile. :-) Do fliaš naložiť cca 4-5 dní utopence,nebáť sa dať feferonku,mrkvu,karfiol,cibule lebo aj oči jedia.
ja by som dala tiez prasiatko alebo najmenej roboty asi hambace,super mesko ugrilovat hodíš zemle a zeleninu a ides jako na pase...aj pecene rebierka ci koleno mnam
No ako tu píše ten prvý pán, priprav si striptíz, to môžeš zabezpečiť sama a ani nemusíš ísť do obchodu a umývať riad :-) , urob si náušnice z uhoriek, podprsenku zo šalátových listov, chleba do ruky a je to hotové.
Grecke masko. Na kg kuracieho 1 leco, 1 zemiakovy skrob, 1gyros korenie, 2 vajcia. Kuracie pokrajat na rezance, zmiesat vsetko a nechat do druheho dna odlezat. Potom vyprazat ako rezne. Ja som to robila ja svoju 50.tku a chutilo. Good luck a ked to budes podavat v niecom seeexi.....
Fakt, taky hovadzi gulas nie je zly. Ja mam velmi rada aj raznici z kuracieho masa (na spajdle zemiak, kuracie maso, cibula, kacacia slanina, popripade aj husacia klobaska, sol, cierne korenie, plnot. horcica).