Odpoveď na príspevok od fugas20:
Potrebujem vyriešiť prechod z obyčajne fľašky alk… @fugas20 toto vyzerá na celkom iný typ pomoci............................ ktorú potrebuješ......Odpoveď na príspevok od fugas20:
Potrebujem vyriešiť prechod z obyčajne fľašky alk… @fugas20 3D tlac? Zvonka 1" zavit, zvnutra zavit podobny tomu na flasi. Tesnenie na tupo na gumenne tesnenieOdpoveď na príspevok od fugas20:
Potrebujem vyriešiť prechod z obyčajne fľašky alk… @fugas20 robi sa to tak, ze si najdes obyc. plastovy sraubovaci vrchnak, ktory pasuje na flasu, bud rovno z dakeho jacka, ale aj z coly by mal pasovat, urobis do neho dieru a zasraubujes ho do colovej mufni, alebo lepsie do redukcie, kedze to nebudes cele v 1" skladat...Odpoveď na príspevok od fugas20:
No tiež ma to napadlo ale neviem ci do soboty rea… @fugas20 Ked to chces tak narychlo musis trosku zaimprovizovat. kusok PPR-ky zohriat ten 1" fitting a vtlacit do toho. Potom nieco obdobne aj s flasou. Asi takto: https://youtube.com/shorts/9nQEDCiuA6...Odpoveď na príspevok od minoo:
@fugas20 robi sa to tak, ze si najdes obyc. plast… @minoo no skúšal som ubycajny vrchnák a ten tam spadol. Takže niečo hrubsieOdpoveď na príspevok od fugas20:
@minoo no skúšal som ubycajny vrchnák a ten tam s… @fugas20 by som teda skusil zobrat fiting do potravin a skusat flasky :-) alebo omotat ho paskou alebo nitou (vodovodarenskou). https://www.instructables.com/A-Bever...Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Predavaju to hotove @wolodymyr co predávajú hotové?Odpoveď na príspevok od fugas20:
@wolodymyr co predávajú hotové? @fugas20 videl som to na nete ze to co chces vyrobit maju hotove. Inak ak jediny tvoj problem je flasku dat do fitingu kup redukovany z 1 na vacsi a gumovu manzetu.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@fugas20 videl som to na nete ze to co chces vyro… @wolodymyr len ta cena je prestrelena.mam to už poskladané len ten detail potrebujem doriesitOdpoveď na príspevok od fugas20:
@wolodymyr len ta cena je prestrelena.mam to už p… @fugas20 tak teda tu redukciu kde hrdlo flase sa zmesti navolno a tou manzetou to utesnis. Oni tam maju taky medzikus z plastu aby to bolo lahko vymenitelne.Odpoveď na príspevok od fugas20:
Vysledok @fugas20 A uvažoval si aspoň raz, či tie Tvoje armatury a "rozvody", nakúpené v bežnom železiarstve, sú vhodné na liehoviny? Síce pokiaľ to budeš používať iba na tie zahraničné "zafarbené vody", tak budiž,... ale keď náhodou tam pripojíš nejakú 52%-tnú slivovičku, tak neviem, neviem 😁