Plechová garáž

Profilova fotka
Dobrý deň, chceme si zaobstarať plechovú garáž. Našli sme stránku www.plechovekonstrukcie.sk Tak sa chcem informovať, či máte niekto s nimi nejaké skúsenosti. Dakujem
Odpovedať
Aj ja by som sa chcel spýtať na skúsenosti....ale nikto nepíše....zobrali ste to od nich?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petra_prackova:

Dobrý deň, chceme si zaobstarať plechovú garáž. N…
@petra_prackova kúpili ste ju?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od panco951:

@petra_prackova kúpili ste ju?
@panco951 hlavne ju poriadne ukotvite a dbajte na to ako su diely pospajane. Po poslednej burke susedina plechova garaz skoncila svoj zivot na plote. Ani plot to neprezil. A to na Kosicke pomery az tak velmi nefukalo
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od panco951:

Aj ja by som sa chcel spýtať na skúsenosti....ale…
@panco951 nedávať ju na slnko upečie sa tam i auto, musí sa na nej urobiť vetranie ak ho ešte nemá, auto by som radšej parkoval pod prístreškom
Odpovedať
Nasi prave premyslaju ze by si zhotovili svojpomocne taku nejaku garaz, len sa nevedia nejako rozhodnut pre ten spravny material a zas nechcu za to vytrusit tisice eur. Samozrejme ze by sme im pomahali aj my a kedze oni moc na tieto internety nie su, tak som prisla povyzvedat nejake napady ja 😄
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kotrinka:

Nasi prave premyslaju ze by si zhotovili svojpomo…
@kotrinka sused bral z polska od konstala https://konstal-garaze.sk/ a je s tym spoko. Doviezli, zmontovali a cenovo je to rozumnejsie nez zvysok SK
Odpovedať

Nasi prave premyslaju ze by si zhotovili svojpomo…
@kotrinka Brat minulý rok staval svojpomocne a materiál ho vyšiel dosť lacno. Robil z PIR sendvičov od Balexmetal. Nie je to zase nejaka tazka stavba, ved nejdes stavat dom ale garaz cize si myslim ze tam by ste nemali co pokazit. Dolezity je ten material.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od macejmatus:

@kotrinka Brat minulý rok staval svojpomocne a ma…
@macejmatus ano tie pir panely maju viacero vyhod, ono da sa perfektne postavit z nich svojpomocne jednoducha garaz alebo aj domcek zahradny. nemusis platit niekomu navyse zbytocne za robotu ked nemusis. material ta nevyjde az tak vela.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mucha999:

@kotrinka sused bral z polska od konstala https:/…
@mucha999 A z coho to montovali? Tak poliaci su lacnejsi len ci sa to aj neodraza na kvalite. @macejmatus @marechenzo Tieto panely nepoznam, viete mi to nejako priblizit prosim? Myslim ze v com su teda take dobre alebo co to je vlastne zac.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marchenzo:

@macejmatus ano tie pir panely maju viacero vyhod…
@marchenzo no ved za to som do toho isiel tiez som si pozistoval co to na nete, ale potom mi odporucal jeden kolega z prace prave tieto panely, aj mi bol pomoct montovat to.
Odpovedať

@mucha999 A z coho to montovali? Tak poliaci su l…
@kotrinka no tak su to proste panely ktore maju mnohostanne vyuzitie, napriklad ich vies pouzit aj na deliace steny, znizenie podhladov alebo dokonca sa pouzivaju aj na zastresenie nie len na garaze ale aj v obchodnych centrach. a hlavne praca s nimi je jednoduchsia.
Odpovedať
Profilova fotka

@kotrinka no tak su to proste panely ktore maju m…
@macejmatus jednoduchsia ako praca s cim? s polystyrenom?
Odpovedať
Článok sa načítava...

@mucha999 A z coho to montovali? Tak poliaci su l…
@kotrinka sendvicovy panel je vlastne taky panel ktory ma nejake to tepelnoizolacne jadro a plechovy obklad. nie je to priamo konstrukcny material, ale skor kryci. ty si spravis vlastne ocelovu konstrukciu a na to das tieto panely.
Odpovedať

@kotrinka sendvicovy panel je vlastne taky panel …
@marchenzo znie to fajn a celkovo su na to podla mna dost dobre ohlasy a asi je to fajn, aj ked si to clovek robi svojpomocne nie? nic narocne predpokladam.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od seker47:

@marchenzo znie to fajn a celkovo su na to podla …
@seker47 jasne uplne jednoducha manipulacia ako som napisal - proste len skrutkujes. ziadna mokra vystavba, ziadne schnutie = usetreny cas a kedze to zvladne aj sam tak aj usetrene peniaze 😄
Odpovedať
Profilova fotka

@seker47 jasne uplne jednoducha manipulacia ako s…
@marchenzo tak uz som robil rozne kutilske prace, tak si myslim, ze by to mohlo byt okej. ale citam si akurat o tom daco, su stenove a stresne. ale su vyslovene vhodne pre garaze?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fasox:

@marchenzo tak uz som robil rozne kutilske prace,…
@fasox preco myslis ze by neboli vhodne na garaze? a kam by si ich akoze pouzil? podla mna je to skvela volba ked chces mat rychlo postavenu garaz a nechces vyhodit peniaze len preto lebo ti to robila nejaka predrazena firma.
Odpovedať
Profilova fotka

@fasox preco myslis ze by neboli vhodne na garaze…
@marchenzo neviem, preto sa pytam. googlil som trocha a naslo mi stenove a stresne, nic o garazi tam spomenute nebolo, ale tak nevylucuje sa to. 😇
Odpovedať

@macejmatus jednoduchsia ako praca s cim? s polys…
@fasox ano nam sa s tym lepsie robilo a hlavne sme mali istotu ze je to aj pevnejsie a nebudeme to musiet prerabat. sendvice nie su draha zalezitost, ono mas potom zas rozdiel s akym jadrom chces panely.
Odpovedať

@fasox ano nam sa s tym lepsie robilo a hlavne sm…
@macejmatus a co sa tyka dakeho kotvenia/skrutiek a podobnych suciastok, na to si uz bol sam alebo tiez vedia v tomto nejak poradit?
Odpovedať

@kotrinka sendvicovy panel je vlastne taky panel …
@marchenzo to znie celkom jednoducho. az prekvapivo jednoducho 😃 cize ak tomu dobre rozumiem, to je vlastne nejaky plech s vyplnou ano?
Odpovedať
Profilova fotka

@fasox ano nam sa s tym lepsie robilo a hlavne sm…
@macejmatus jadrom? no tak tam toho asi moc na vyber nebude 😁 akoze u nas vela moznosti nie je, tak myslim.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od seker47:

@macejmatus a co sa tyka dakeho kotvenia/skrutiek…
@seker47 no uprimne co som vedel tak najlepsie skrutky boli odjakziva fisherky, ale ked sa nepytas tak nevies. kazdopadne vedia ti poradit ked si uplny laik alebo si chces byt sto pro isty @fasox no tak mas na vyber ci tam chces mat polystyren alebo polyuretan ci vatu.
Odpovedať
Profilova fotka

@seker47 no uprimne co som vedel tak najlepsie sk…
@macejmatus tie fisherky by som veru mal mat niekde este aj ja 😁 polyuretan asi nebude uplne vhodny vsade davat, teda myslim ked zateplujes strechu napriklad, tak asi skor je lepsie zvolit ten polystyren.
Odpovedať

@marchenzo neviem, preto sa pytam. googlil som tr…
@fasox no ved a garaz ma tiez steny a strechu 😃 @kotrinka ano presne tak. predstav si to ako plechovu "dosku" ktore je uz vlastne zateplena bud polystyrenom alebo vatou alebo teda polyuretanom. za mna osobne su sendvicove pir panely najlepsia volba.
Odpovedať

@macejmatus tie fisherky by som veru mal mat niek…
@fasox co sii. praveze polyuretan ma lepsie vlastnosti ako polystyren takze opacne. on je aj pevnejsi, odolnejsi, staci si poriet vlastnosti a parametre.
Odpovedať

@kotrinka no tak su to proste panely ktore maju m…
@macejmatus @marchenzo aha dobre, dakujem za objasnenie 😄 tak my to este s muzom preberieme, ale dost sa nam pozdava tato moznost svojpomocnej vystavby. v podstate ked si to tak zhrniem tak to skutocne nie je nic zlozite s tymito sendvicovymi panelmy. 🤔
Odpovedať

@macejmatus @marchenzo aha dobre, dakujem za obja…
@kotrinka panelmi 😄 sorry, nedalo mi to. hmm, len skoda, ze ta zivotnost je troska nizsia ako pri inych materialoch.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?