Oprava škrabancov na dotykovom displeji auta

Ahojte. Chcem sa spýtať či je nejak možné opraviť škrabance na dotykovom displeji auta a taktiež na plexiskle na "budíkoch" auta. Nejak vyleštiť, prípadne len natrieť nejakým prípravkom čo ich nejak skryje. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kajo873:

Ahojte. Chcem sa spýtať či je nejak možné opraviť…
@kajo873 skusil by som sadu na lestenie svetlometov https://www.alza.sk/auto/renovacia-sv...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od yuri66:

@kajo873 skusil by som sadu na lestenie svetlomet…
@yuri66 na to plexisklo na budíkoch ok, ale ten dotykový display to nepoškodí? Lebo čo som pozeral tak treba to jemným šmirglovým papierom prebrúsiť a toho sa bojím.
Odpovedať
Profilova fotka

@yuri66 na to plexisklo na budíkoch ok, ale ten d…
@kajo873 zober doma stary mobil a vyskusaj
Odpovedať
No páni, neporadím síce ale fakt nerozumiem ako niekto dokáže hentak doškriabať dotykáč v aute. To snáď ani nechtami neide. To sa niekto snažil ovládať prsteňmi či kieho.
Odpovedať

@yuri66 na to plexisklo na budíkoch ok, ale ten d…
@kajo873 Asi by som skor skusil nieco taketo https://www.aliexpress.com/item/32984... Ale vyskusane to nemam...
Odpovedať
Spytaj sa tam, kde opravuju autoskla. Laik nema sancu doma so svojim vybavenim to uspokojivo opraviť.
Odpovedať

@kajo873 presne pre toto som ako prvé objednal z Ali ochranné sklo na infotaiment do nového auta. Podobná aplikácia ako na mobil. Možno by to šlo "nalepiť" aj na toto v takomto stave a keď sa to sklo "pricucne", možno zakryje drobné škrabance. Samozrejme ryhu 1mm asi nie... Ale za 5€ to stojí vyskúšať...
Odpovedať
Profilova fotka

@kajo873 zajdi niekam, kde sa venujú (auto)detailingu, tam ti určite lepšie poradia, než na nejakej modrej streche...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@kajo873 presne pre toto som ako prvé objednal z …
@megdesign ziadne sklo na displej samozrejme nepotrebujes 🤣🤦‍♂️ po 192,000km moj dotykac vyzera ako novy.... prstami takto nieje mozne to poskriabat... nehovoriac o budikoch na palubovke na ktore vobec nemas dovod sahat prstami.... Fakt by ma zaujimalo co tak niekto stvaral a s cim ze to vyzera tak ako to vyzera 😅 @kajo873 na mtbiker fore boli velmi podobne fotky takto dodrbaneho displeja a budikov ale nepamatam si ci sa to majitelovi podarilo nejako poriesit 😅
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zipsuliak:

@megdesign ziadne sklo na displej samozrejme nepo…
@zipsuliak no ako vidíš, možné to doskriabat je... Ten infotaiment v strede ešte dajme tomu chápem, keď sú deti, zostanú samé v aute, pustíš im tam YouTube, kým si odbehnes na poštu... Preto tam mám sklo z Ali za pár korún... Nejde o to, či ho potrebujem/nepotrebujem. Je to minimálna položka... Asi nemáš deti, alebo len v sedačke... Ten na palubovke vyzerá, ako keby si tam niekto odkladal zväzok kľúčov... Aj to som už videl...
Odpovedať
Ďakujem páni, padlo tu viacero návrhov, skúsim sa zamyslieť čo s tým.
Odpovedať

Ďakujem páni, padlo tu viacero návrhov, skúsim sa…
@kajo873 plexisklo ide leptať napr. trichlorom takže rýhu zaleje ale ostane fľak, LCD displ. žiaľ ničím neopravíš, ide odstrániť len otlačky prstov, odstrániť prach ale rýhu neopravíš, auto nie je hračka pre deti je to zbraň ktorá zabíja, ale videl som ako 2 melé decká riadili auto, jedno skrčené pri pedáloch a druhému nebola ani hlava vidieť
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od zipsuliak:

@megdesign ziadne sklo na displej samozrejme nepo…
@zipsuliak ten na budikoch sa da lahko poskrabat vo vw minimalne staci "utriet prach nasucho" a uz to je poskrabane ...netusim z coho to je ale ... take mikro, na toto sa nechyta inak toto je teda fakt slusne ...akoze to uz ako klucom vyzera ... to uz teda nejakou dobre suchou starou handrou niekto dobre "lestil" ked bolo sero :D to vyzera ok ale ako nato zasvieti slnko tak cloveku oci vypadnu co to kua je :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

@zipsuliak ten na budikoch sa da lahko poskrabat …
@shadowmilan niekedy boli tekuté kryštáli napr na kalkulačkách ktoré svietili stále, žiaľ mali veľkú spotrebu tak isto ako plazma a dnes sa už preto nevyrábajú
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@shadowmilan niekedy boli tekuté kryštáli napr na…
@duzu neviem, su to klasicke "mechanicke" budiky, ktore maju "plastovu ?" krytku pred :) ale tiez som utrel a bolo zamracene, prach prec, potom ale na slnku bolo vidno take mikro skrabance ... takze nato treba opatrne asi kompresorom ofuknut alebo streknut na vlhko nech stecie ... ja ale nepatrim k ludom co cistia auto kazdy druhy den ... v urcitom momente (rok ? :D) my to uz tiez ta vrstva prachu zacne vadit tak to vypucujem a hotovo :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@shadowmilan niekedy boli tekuté kryštáli napr na…
@duzu To boli led,nie tekuté kryštály.Tekuté kryštály nesvietia,a majú minimálnu spotrebu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?