Odpoveď na príspevok od milanista:
Aké je to vlastne auto? @milanista Citroen Jumpy ,9 miestneOdpoveď na príspevok od broni:
Ahojte, prosím o vysvetlenie, operatívny leasing … @broni OaJaEaB, chcu vytrieskať bez hamby čo najviac Viac ako 20k€ by som za to nedal https://www.autobazar.eu/detail-nove-...Odpoveď na príspevok od tzar:
@broni OaJaEaB, chcu vytrieskať bez hamby čo najv… @tzar čo teraz? To auto potrebujeme, máme dve možnosti,vrátiť auto,alebo odkúpiť za 22 000€, nové stálo v roku 2019 25 000€, dali sme aj akontaciu 5000€, mesačne 300 eur...5 rokovOdpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Takze za auto, ktore stalo 25.000 si doteraz zapl… @uhlikova_stopa to je deal storocia predsa ... minule ma kolega presviedcal ze ako sa to oplati ...ale ja to nejak stale nechapem ako sa to oplati ...Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
@uhlikova_stopa to je deal storocia predsa ... mi… @shadowmilan zalezi co vsetko hradil operatívny leasing, ak tam bolo PZP, havarijne, servis, a pod. tak z tych 300€ vela neostalo na splatkuOdpoveď na príspevok od broni:
Ahojte, prosím o vysvetlenie, operatívny leasing … @broni Operatívny leasing je prenájom vozidla, nie postupné splácanie ceny vozidla. Leasingovka môže určiť odkupnú cenu akú chce a nemá žiadnu povinnosť vozidlo odpredať jeho používateľovi. Bežný postup pri leasingových autách je taký, že po 3-5 rokoch auto vymeníte za nové a staré leasingovke vrátite. Cena nájmu vozidla môže v sebe zahŕňať rôznu úroveň služieb a servisu, žiadnou výnimkou nie je ani dodatočné vyúčtovanie nadmerného opotrebenia vozidla PS V Československu sa po revolúcii začal používať pri prefinancovaní nákupnej ceny pojem leasing, až neskôr sa zaviedol pojem operatívny leasing (správnejšie by sa to malo asi volať: kúpa na kredit/resp. postupné splácanie ceny vozidla a leasing/prenájom vozidla). Rozdiel v týchto dvoch modeloch je v subjekte vystupujúcom ako vlastník vozidla.Odpoveď na príspevok od martinsenko86:
aké je to auto a díler? @martinsenko86 Citroen JumpyOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@uhlikova_stopa to je deal storocia predsa ... mi… @shadowmilan Zle položená otázka. Nie, že ako sa to oplatí, ale komu sa to oplatí. Jednoznačne spoločnosti poskytujúce operatívny lízing.