Ahoj. Vedel by niekto odporučiť shop - online železiarstvo, kde majú fakt že dobré ceny? Ide o to, že sa idem sťahovať do nejakej džury, kde sú sotva potraviny. A keď mi tam v kritickom momente chybne šrubka, podložka, matica, tak bude škandál. Takže by som sa chcel predzásobiť. Nejaké OBI a podobné reťazce nepripadajú v úvahu, bo tam za 100 šrubiek dam 8€ a to je mrte veľa (napr. 3,5x50 drevorezky). Náš železiar má tieto šrubky po 2 centy, čiže 100 šrubiek by bolo za 2€, každopádne 100 šrubiek je nič a tiež mu tam nemôžem celý deň smradiť a vyberať jaké chcem. Takže lepšie by mi to bolo proste objednať z netu. Viete odporučiť dajaky shop?
Dobré ceny má svx.sk, niekedy majú aj akciu 40%, jeden pan na bazosi predava skrutky na kila 1 kg za 3 eurá. Sady skrutiek, matíc, podložiek, vrtákov je výhodné kúpiť v lidl, alebo v online obchode. Alebo sa dohodnúť so železiarom, aby ti naplnil organizér, ja som to raz tak urobil.
Jasne, len neviem, ake to su zakladne rozmery 😄 Na nabytky použivam konfirmaty, tych mam das 1000, ale to kupim v bezanexe abo dajak tak... rovno aj s pantami a ostatnou habaďurou.
Na dvierka napr. použivam 3,5x16 šrubky. Do dreva ti hocikedy treba dačo, aj sadrokartonarske sa daju použiť (napr. 45ky). Šrubiek do železa použivam celkovo dosť malo, nerobim moc so železom, ale tak aj metricke ti dakedy treba, najmä na zavitove tyče, alebo take veci. Pozriem tie dva shopy, čo ste dali linky, ďakujem kamkovia
@petersd Nerobim nabytky, som ITčkar... nabytky robievam len pre seba ,lebo nie som uplny nerd, ani siamsky buk, že by som nevedel spojiť dve dosky do praveho uhla 🙂
vsak a to si nevies niekde v meste nakupit, ked niekam pojdes? vsak si spravis nejake zasoby a to ti predsa musi vydrzit nejaky cas. neverim, ze by si kazdy tyzden potreboval nieco taketo zhanat.
my mame takisto dobru skusenost s Techmatom, uz sme odtial nakupovali viackrat a zakazdym, ked sme nieco potrebovali, fakt ze cokolvek, tak sme to tu nasli. skus si pozriet, ale myslim, ze najdes, co hladas rozhodne🙂