8-) Ahojte vsetci. S priatelom idem stavat domcek svojpomocne.. Odkial ste brali informacie ako kopat, stavat.. kde a tak.. nejake uzitocne rady. Dakujem :-)
Jasne ze budeme mat stavebny dozor.. len mi ide o to, aby sme aj nieco vedeli my.. aby sme sa kazdeho nevypytovali co a ako.. treba mat nejake znalosti ked ideme stavat nas dom..no nie?? :-) 8-)
no my na jar ideme tiez stavat svojpomocne. zaklady nam bude asi robit firma. a hrubu stavbu uz sami. strechu tiez firma aspon nieco. vzdy sa najde niekto kto poradi. aj ked precitas co a ako realita je asi ina.
no to mas pravdu.. my ideme robit vsetko samy plus rodina a komasi.. uz sem tak postavili ujovi dom tak postavime hadam aj nas.. firme si nic davat robit nebudeme.. je to vela peniazi.. a uz mate aj projekt..? My mame od prodomu Milenium 229.. taraz cakame na kataster kedy sa rozhybe.. ale asi vo stvrtok nas uz vybavia, tak sa tesim..:-)
no prave preto sa musis kazdeho vypytovat aby si nieco vedela, tu na fore tych naozaj podstatnych informacii neziskas vela, takze s tym otravovanim vsetkych naokolo by si mala zacat co najskor ak sa chces nieco dozvediet. ja mam vo svojom okoli dost stavbarov a vypytujem sa ich v jednom kuse a mozno som uz niekedy otravny ale ked sa nepytas,nic nevies