Odpoveď na príspevok od borisss:
dobre citanie takto ku kave pred obedom 😀 @borisss Verím, že v tejto diskusie budeš aj naďalej nachádzať dobré čítanie 🙂 Posnažíme sa v redakciOdpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
Odporúčame článok 📌Dom pre mladú rodinu ponúka do… @denisa_hajdukova preco zmizol komentar od @frantisekca ?Odpoveď na príspevok od rapidek:
@denisa_hajdukova preco zmizol komentar od @frant… @rapidek čo sa v ňom písalo?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Iba som napísal, že by bolo vhodné už na úvod nap… @frantisekca v úvode je uvedené, že je to článok od partnera, zaradený v sekcii od partnerov a v závere, že je to PR článok :-)Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
@frantisekca v úvode je uvedené, že je to článok … @denisa_hajdukova Ale to sa človek dozvie až po kliknutí na odkaz.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@denisa_hajdukova Ale to sa človek dozvie až po … @frantisekca Ale však nebuď zase precitlivený. Keď to otvorí a zbadáš to tam a máš s tým problém, tak to proste ďalej nečítaj.Odpoveď na príspevok od fillo_kiko:
@frantisekca Ale však nebuď zase precitlivený. Ke… @fillo_kiko Odpoveďou prečo napríklad nie, sú cookie... A myslím, že je férové, keď aspoň tú by bolo pred odkazom napísané, že sa jedná o PR článok. Navyše, kto chce, ten si to nájde v tej sekcii a nemusí byť duplicitný príspevok.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@fillo_kiko Odpoveďou prečo napríklad nie, sú co… @frantisekca doteraz sa to neuvadzalo a problem si nemal. tak clanok zatvor a cookie si vymaz. vacina clankov, ked vyjde, tak sa objavia v nejakej diskusii.Odpoveď na príspevok od milan303:
@frantisekca doteraz sa to neuvadzalo a problem s… @milan303 Takže duplicitné už môže byť?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@milan303 Takže duplicitné už môže byť? @frantisekca akoze prepac, ale riesit tu uplne hluposti. bud prijmi ako to tu funguje, alebo sem nechodievaj.Odpoveď na príspevok od ivettdk:
@frantisekca akoze prepac, ale riesit tu uplne hl… @ivettdk Sú tu dané pravidlá. "Nevytváraj viackrát rovnaký príspevok, alebo tému. Rovnaké príspevky na rovnaké témy publikované vo Fóre či na iných miestach na Modrej streche budú automaticky odstránené bez upozornenia." Ja som si ich nevymyslel. Iba som upozornil, že PR článok by mal byť označený, aby o tom vedel užívateľ ešte pred kliknutím naň. Keď niekto to chce čítať, nájde si to priamo v danej sekcii. A nie duplicitne to podsúvať v ďalšej diskusii.