Odpoveď na príspevok od momo12345:
ďakujem Vám za odpoveď. neviete priblížne koľko t… @momo12345 256 dní, 17 hodín a 12 min. 🤣 Ale vážne, musíš čakať možno že i do roka. Záleží od okolností. A keď ste tam pod domom uväznili celú rodinu hlodavcov, tak neviem, neviem... Podobná nevýhoda je aj pri použití jedov. Hlodavce sa nažerú, tak niekam zalezú, zdochnú a smrad je niekoľko mesiacovOdpoveď na príspevok od petersd:
@momo12345 256 dní, 17 hodín a 12 min. 🤣 Ale … @petersd no to je super :( teším sa strašne, je to novostavba pred 3-ma rokmi sme to kúpili, lebo sme chceli kľud... no to nebudeme mať...Odpoveď na príspevok od momo12345:
@petersd no to je super :( teším sa strašne, je t… @momo12345 myška je malá rozloží sa pri týchto teplotách do týždňa dvoch,najviac mesiac, ked máš mačku nedávaj nikde otravu, tá by sa rozkladala oveľa dlhšie, v dome sa musíš naučiť žiť zo všetkým čo je v okolí, všetko má svojich predátorov tak to nechaj na nich, myšky požierajú i hady zalezie do malej diery preto ich nenič, máme len jedného jedovatejšieho, mačke nikto nepovedal že je jedovatý a vie ho chytiť tak , že sa jej nič nestaneOdpoveď na príspevok od duzu:
@momo12345 myška je malá rozloží sa pri týchto te… @duzu v žiadnom pripade by som tam nedala otravu. Vyložila som iba lepidlá, a kúpili sme taky ultrazvukový stoj. Presne neviem aký, manžel to objednal podľa recenzie. Len niekto tu píše že bude to trvať aj rok, niekto že 1 mesiac. je to rozdiel, ale aspoň príde leto , viem otvoriť okná... a budem sa modliť nech sa toto celé skončí.. Dúfam že na zdravie to smrad nie je nebezpečné? V dome určite nemáme. normálne citim kde boli tie malé zvieratká (vedľa okna-v stene pri parkete dole)Odpoveď na príspevok od momo12345:
@duzu v žiadnom pripade by som tam nedala otravu.… @momo12345 Niekedy, v týchto súvislostiach, veľkosť uhynutého zvieratka klame. Ja som kedysi mal v suteréne smrad hádam 2 - 3 mesiace od uhynutého malinkého vtáčika. Vrabec, alebo sýkorka to bola? (Telíčko má ešte menšie než myš)... Smrad dočista pominul až potom, keď som ho objavil a vyhodil preč. Po vyhodení bolo v izbe zápach cítiť ešte cca 2 týždne. Ak potrebuješ túto izbu, tak používaj starý osvedčený recept - sviečky. Značne to pomáha.Odpoveď na príspevok od momo12345:
no najsmutnejšie je to, že je to v obývačke :( :(… @momo12345 Dobry den, prosim Vas ako to dopadlo a kolko to trvalo? Pomohlo nieco? Riesime totiz teraz presne to iste a tiez v obyvacke- prepojenej s kuchynou.. No cisty des.. Dakujem ta odpovedOdpoveď na príspevok od leea5:
@momo12345 Dobry den, prosim Vas ako to dopadlo a… @leea5 Dobry den. Priblizne 8 tyzdnov sme to citili. V lete to bolo najhorsie. Teraz, ze uz je zima uz je to ok. Kupili sme ultrazvukovy odpudzovac, lepidlo a macku :) odvtedy nemame stym problém. Jed nedavajte von lebo stale budete citit smrad. Ps.: na smrad dobre ucinkovalo mäta (dajte kvapky na vatu)Odpoveď na príspevok od foox:
Nejako si neviem predstaviť, ako mi myš lezie "po… @foox nie.. normalne je to murovany dom. mame aj listu proti hlodavcom... aj tak nasli cestu...Odpoveď na príspevok od momo12345:
@foox nie.. normalne je to murovany dom. mame aj … @momo12345 tak nejako nechápem, kam tá myš vliezla