Navrhy na opravu kúpeľne

Ahojte. Kúpili sme byt a radi by sme sa pustili do prerábky kúpeľne. Nakoľko kúpeľňa je mala, nechceme ju úplne pd základov prerábať, pretože veľa riešení ako ju prerobiť nie je. Mám však dve otázky. 1.) nad vaňou je prasknuta kachlička. Máte nejaké nápady ako ju zakamuflovat? Nie je to esteticky pekne. Kachličky meniť nechceme, pretože iné nie sú poškodené a farba nám tiež vyhovuje z hľadiska tvrdosti vody - nie sú na nich teda vidno kvapky. 2) nad umývadlom mame zrkadlo. Keby ho odstránime, čo by ste dali zan? Nie som si istá, či sa ešte tieto kachličky vyrábajú, avšak možno ste niekto niečo podobne riešili a vynašli ste sa. Mám predstavu, že na miesto zrkadla pôjde taktiež zrkadlo, ale podsvietené a okrúhle. Preto premýšľam, čo so zvyškom bývalého zrkadla, teda s priestorom, kde väčšie, obdĺžnikové zrkadlo bolo. Budem preto vďačná za každú radu. Vďaka :-) 3. Foto je predstava - ide najmä o zrkadlo
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od timusenka222:

Ahojte. Kúpili sme byt a radi by sme sa pustili d…
@timusenka222 cca pred pol rokom som bol v Hlohovci, tam je taký obchod InCeram Kúpeľňové štúdio so starými obkadačkami dlažbou. Určite som obkladačku s tvojim dekorom držal v ruke, mali ju tam na palete. Predávajú ich aj v malom množstve. Je iba otázka, či by sedel farebný odtieň, môže sa líšiť šarža od šarže Takže by si mala zabité dve muchy jednou ranou. Vymeniť poškodenú obkladačku a potiahnuť daný obklad až do tej výšky, kde máš bočný obklad. Tým by si ujednotila celú stenu. Možno by si mohla poslať fotku predajcovi, aby skontroloval, či ju majú.. A následne si urobiť výlet do Hlohovca.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od timusenka222:

Ahojte. Kúpili sme byt a radi by sme sa pustili d…
@timusenka222 tento obklad este donedavna predavali v obi (dlhsie som tam nebol) odporucam zajst pozriet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?