Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
taky dreveny, lebo sice ma "drazkovanie" ale spad… @shadowmilan To som z tvaru tých dráźok pochopil, len stále mi chýba informácia, či a ako skrutku z natĺkacej hmoždinky vybrať bez hrubej sily a zničenia.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@shadowmilan To som z tvaru tých dráźok pochopil,… @chinatech dá sa to vybrať akurát potrebuješ správny nástroj, mám niečo ako kramľa akurát zahnutie je proti sebe s jednotlivých strán, s jednej strany sa dá vybrať bežný klinec a druhá strana sa dá zatlcť pod lištu a zapáčením vybrať prechodovú lštu i s klincom, tak si pomáham zdvihnúť i ťažké dvere ide to ako pajser alebo krampáč v malom, má tenšiu lištu a zdvihneš aspoň trochu potom tam zasunieš i dlhší pajser, býva taký i na šťange, žiaľ neviem správne slovenské názvy takých nástrojov a hľadať sa mi to nechceOdpoveď na príspevok od duzu:
@chinatech dá sa to vybrať akurát potrebuješ sprá… @duzu no to je pravda, aj "vypacit" to ide :) tak mi ale vysla vacsinou aj hmozdina, co asi nevadi, aj tak by som dal novu radsejOdpoveď na príspevok od chinatech:
Mám otázku ohľadom demontáže natĺkacích hmoždinie… @chinatech a aky si mal na nich pohon? Ja co som pozival s PH pohonom normalne sli vyraubovat...Odpoveď na príspevok od chinatech:
Mám otázku ohľadom demontáže natĺkacích hmoždinie… @chinatech ja som sa zatiaľ so zatlkačkou, ktorá sa nedala vyšrobovať ešte nestretol.. Tým nechcem povedať, že neexistuje.. Ale doposiaľ boli všetky vruty do hmoždín vybavené stúpavým závitom nie iba drážkami. Ale pravdou je, že treba dosť silný akuskrutkovač, aby to zvládol povoliť, prípadne rázový uťahovák. Ručne sa to nemusí podariť.