Odpoveď na príspevok od ludo22ando:
Ono to sice chvilku potrva, ale prejde to. Ta mys… @ludo22ando mňa by zaujímalo, či mala myš krátky alebo dlhý chvost... určite prosím rozoberte polovicu fasády :):):) srandujem, to prejde, ten smrad zmizne. a na jeseň prídu nové myši... :) myš sa dostane všade, kým nebehá po kuchyni, tak buďte v poho :)Odpoveď na príspevok od melleus:
@ludo22ando mňa by zaujímalo, či mala myš krátky … @melleus a neviete približne koľko? Už mesiac to cítime. Už sem neprídu , hneď sme zabezpečili mačku :D V dome nie sú na 100%. Od smradu nemôžeme mať nejaké zdravotne problémy ? Dakujem Vám za odpovede :)Odpoveď na príspevok od mplv:
@melleus a neviete približne koľko? Už mesiac to … @mplv a ako sa smrad z priestoru medzi fasádou a murivom dostane dovnútra domu?Odpoveď na príspevok od melleus:
@mplv a ako sa smrad z priestoru medzi fasádou a … @melleus nevieme , ale normálne to cítime v nútri (kde je podlaha a stena) Aj na to sme mysleli že sú pod terasovym oknom niekde. To je už 4 týždeň . Každý povedal že 1-2 týždeň a smrad skončí. Ale toto neskončí , preto to myslím že možno je tam hniezdo a z toho je taký smrad... ?Odpoveď na príspevok od mplv:
@melleus nevieme , ale normálne to cítime v nútri… @mplv tak to naozaj neviem, ale určite neničte fasáduOdpoveď na príspevok od mplv:
Dobrý deň . Potrebujem pomoc lebo som už zúfalá .… @mplv ja by som tu dieru zase otvoril, okrem toho, ze by som to preskumal kamerou, tak aj nech sa to vyvetra, vysusi... Vrazil by som do nej daku mriezku, aby sa dalsie nenastahovali...Odpoveď na príspevok od melleus:
@mplv a ako sa smrad z priestoru medzi fasádou a … @melleus Cez zásuvky, napríklad.Odpoveď na príspevok od melleus:
@ludo22ando mňa by zaujímalo, či mala myš krátky … @melleus presne, mne mysi trcali z klimatizacie, kedze majstri prechod do vonk.jednotky zaplnili s eps, ale ako sa dostali do vrchnej casti eps mi je doteraz zahadou. Vsetko som prebehol, jedinu dieru som nasiel asi 4m odtial cez prechod hromozvodu. A teda mozem potvrdit ako pises ze je to neprijemne, kym nebehaju po kuchyni 😀Odpoveď na príspevok od melleus:
@mplv a ako sa smrad z priestoru medzi fasádou a … @melleus Cítiť je to z jednoduchého dôvodu. Polystyrén sa lepí na buchty a nie celoplošne, takže sú tam medzery. Medzery sú aj medzi tehlami a skoro nikto si nenechá urobiť omietky až úplne po zem. Takže popri obvodovej dilatačnej páske sa to krásne dostane až dnu. Prípadne sa to dostáva aj cez elektrické zásuvky, ak nie sú vzduchotesné a zatmelené.Odpoveď na príspevok od roman_:
@melleus Cítiť je to z jednoduchého dôvodu. Polys… @roman_ ja mam eps lepeny do ramceka a tiez na buchty... nic menej mysi sa dostanu vsade, smrad tiezOdpoveď na príspevok od mplv:
Ale smrad prejde ? Kto ma stym skúsenosti ? Lebo … @mplv To asi nikto neodpovie, ako dlho sa budú rozkladať myši, keď ich zapeníte do fasády. Na vzduchu by to bolo rýchlejšie, alebo keby k tomu mali prístup aspoň muchy.Odpoveď na príspevok od danielitika:
No lenže ono ani mačka nemusí tento problém vyrie… @danielitika kvoli tomu som zabezpecila hned 3 :D :D Išla som na istotu . 😂😂 teraz už len ho...na musím zbierať v záhrade 😂Odpoveď na príspevok od mplv:
@danielitika kvoli tomu som zabezpecila hned 3 :D… @mplv 🤣 tak o tri mačky kvôli tomuto by sa mi teda starať nechcelo.