Zdravím partia z oravy nám robí strechu štýlom že vo štvrtok ju zhodili celú a piatok bol sviatok a dnes neprišli tak hádam prídu v utorok .... Ale tečie cez celý sadrokarton tak sa chcem spýtať či potom mám vymeniť celý sadrokarton alebo stačí vymaľovať?? Bude to plesniet ?? Nepadne nám na hlavu ?? Dakujem
Ved aj parozabrana je porusena...
Mokry krov nemozete uzavriet.
Cize rychlo dat krytinu, SDK prec, intenzivne susit, dat vlnu, parozabranu a SDK.
V miestnostiach s mokrym SDK sa byva?
@jedehuntah netreba byt technicky tip aby mi doplo ze odstranit strechu pocas najdazdivejsieho obdobia roku asi nebude uplne najrozumnejsi napad 🤣🙈🙈 to uz si fakt nevedel vydrzat na koniec jari / zaciatok leta? 🙈🙈 gratulujem… prave si sa pripravil o par 100 az 1000€ zbytocne 🙈🙈🙈
@zipsuliak tiez sa nad tym pozastavujem, ja som menil svojho casu v ramci roka v septembri strechu vtedy neprsalo mesiac a pol predtym, aj prognoza bola dobra ale dosla burka naraz spadlo 50 mm zrazok a nepomohlo ani provizorne prikrytie vytopilo nas kvalitne 😑 samozrejme to bol jediny den co sme mali strechu dole. Pri tomto pocasi teraz to je cista samovrazda robit strechu 😄
@jedehuntah kazdopadne ak uz mas taky stav, odporucam tam kde zamaka sadrok navrtat dierky a vedro pod to aby nenavlhol cely a nedrbol vam na hlavu. Takto ma vacsiu sancu vydrzat a vymenis neskor ked budes mat cas/priestor/financie.
Ja mám ozaj malú strechu že to malo byť vymenené za 1 max 2 dni ale kto vedel že oni na troch kráľov nerobia keď zobrali peniaze začiatkom novembra ( 1. Novembra som bol na huby a vydarená hubacka )
Nasťahoval som sa sem 15 .12. ,Strecha bola na výmenu ,dal som len malú zalohu čo svojim spôsobom im dlzim peniaze , čo a prečo a iné ťažké prípady hľadajte u rozborila lebo ste si to tu asi pomýlili s modrým koníkom chlapci
Aby som sa ho zastal - ozaj dnes nieje jednoduché zohnať partiu na výmenu strechy. Spravidla tie s fajn referenciami sú vybukované minimálne rok dopredu. Potom keď je nutný nejaký urgentný zásah človek je nútený ísť do rizika.
Mimochodom - neplatí to len o strechároch.
@toky1 stale plati ze je lepsie mat cez zimu strechu ktora je na vymenu ako nemat ziadnu strechu 😉 tych par mesiacov by to isto este vydrzalo… ale kto chce kam…
@toky1 ja mám aj takú skúsenosť, že bola dohodnutá overená partia (komunikoval som s ich vedúcim), na ktorú som čakal. Nakoniec som počas prác zistil (nezdala sa mi kvalita v porovnaní s inou stavbou), že oni išli na jednoduchšiu zákazku a u mňa robili úplne iní.