neodporucam firmu ELIMAX s.r.o.Galanta p. Kopanak. Nedokoncil vopred dohodnute a uhradene prace, nenahradil nespravne dodane zasuvky a pod.
Telefon nezdvíha a zatajuje sa az kym nerezignujete a neobjednate si iného elektrikara ktory po nom dorobí a opravi...
Ahojte, neviem či je ešte táto konverzácia aktuálna, ale nedávno sa nám stalo, že nás zradila elektroinštalácia v byte a musela som tiež rýchlo gúúgliť elektrikára. Boh stal zase raz pri mne a z tej spleti bilion ponuk a reklam na nete sa mi aj vďaka odporúčaniu ďalších ľudí podarilo naraziť na elektrikára p. Stana Sisku. Robil nam elektroinštaláciu v 3 izbovom už zrekonštruovanom byte. Snažil sa to spraviť aby čo najmenej rozbíjal a zničil. A naozaj musím skonštatovať, že počas prác pristupoval k všetkému opatrne a nenechal žiadne škody. Naozaj človek ktorý rozumie tomu čo robí. Skvelá komunikácia počas celej doby. Poradil vo všetkom, veľmi som spokojná, na fb má aj stránku Nové Elektroinštalácie. Spravil aj proaktívne par skvelých vecí navyše a ešte pár krát dobehol aj potom, keď sme mali nejaký problém. Toto fakt nie je reklama, ale referencia :D Aj cena si myslim, že uplne super, tohoto pána môžem odporúčať každému. howk :D