no to hej. byvat sa tam da uz aj teraz ale len pod strechou. zatial tam mame izolaciu len ale je tam teplo. chceli by sme na zimu mat hotovy krb aby sa tam dalo robit aj v zime tak uvidime
:-D presne aj moje plány a vela sa dá cez zimu stihnúť, lebo vela murárov a takýchto robotníkov nemajú kšefty, ale musí byť už elektrika a kurenie, bez toho sa nedá robiť :-| :-| :-|
maska a tak pokial mate daky uver alebo fakt peniaze svoje potom casa ludi tak na zimu mozete mat pod strechou z oknami a nieco vo vnutri urobene. my mame zatial len cas :-D :-D uver ludi nemame :-D :-D
no máme hypo ale aj vlastné zdroje :-) :-) :-) bez toho by to nešlo :-S :-S :-S uvidíme kolko z toho potiahneme, ale viazať sa nezmyselným úverom je nezmysel v dnešnej dobe :-( :-( tak uvidíme... hrubú stavbu by sme z vlastných zdrojov potiahly, ale viac určite nie, možno už ani okná, netuším kolko dáme za základy ked je domček 12x13m :-S :-S :-S
asi vsetko zalezi od toho ako vysoke budu. my sme mali nerovny pozemok cele zaklady mame na 4DT cena hrozna :-p . neviem sice dokedy no ceny materialov su myslim teraz uplne super cize da sa usetrit
musim sa pochvalit, ze vcera sme dokoncili 1.radu obvodovych murov a hlavnych priecom a dnes uz mame 2 rady hotovo za dnešok a to priatel robi sam a po robote, staviame z Heluzky na lepidlo a jedna basen , 1.rada je na maltu s tou sme sa piplali aby to islo presne a vyplatilo sa, juj tak sa tesim. Ale ako tak citam, niektore ste uz pekne daleko, sak aj my co sme trosku pozadu sa tam cochvilka dotiahneme, len nech opat stale neprsi.Krasny vecer a tesim sa na dalsie Vase pokroky :-D
no my sme trosku dalej no staviame uz od minuleho roka. len mne sa tato tema zapacila ze som sa sem vtrela :-D my sme stavali z ytongu tiez sami. ta zakladacia malta bola fuj. potom to uz dako slo. sem tam prsalo ako inak.
Lebo ešte elektrikárov nemam vyjadrenie, tak to mám zaniesť, ale zobrali mi to, tak uvidím či to aj budú riešiť zatial, či to tam bude len položené, ale určite to zadarmo neurobia... :-| :-| :-| :-|
maska....my sme cakali mesiac...v lv.....hih to uz ujde ako voda........chystaj bager na kopanie!
tiez nam to zobrali a doplnali sme este vyjadrenie od elektrikarov.....to doplnis a ok....
94 - tešila som sa zbytočne... už mame zase problém. nemáme ešte výmaz z búracieho vraj 60 dní ]-( ]-( ]-( skoro ma dnes šlahlo ked mi to zavolali zo stavebného .... snád sa to nejako dorieši, lebo inak ten báger, zarastie zelinou :-D :-D :-D
maska, hádam to nejak poriešite aby ste mohli čo najskorej začať, neboj :-) ale inak vám nezávidím, že s tým máte toľko starostí :-|
mima, super. gratulujem k oknám :-D si spokojná? aké ste dávali? teda tuším si spomínala že plastové a zvonka farebné a zvnútra biele, ale skorej by ma zaujímal typ a dodávateľ ;-)
ups mame salamander trojsklo vnutro biele vonkajsok orech. mam aj foto ale neviem ci pomoze. mame z tn objednavane cez alustra. spokojnost teda z mojej strany urcite. dodavka presne na jeden den od objednavky ziadna zavada.
mima, tie dvere vyzerajú super :-) my ak by sme dávali farebné, tak určite nejaký svtlejší dekor, ale ono to dosť záleží od celkového vzhľadu domu. tie okná máte trojsklá alebo dvojsklá? inak tá cena je perfektná. ja dúfam, že sa (až raz) zmestíme do 5 tis. eur. ale keďže máme dvoje veľké terasové dvere, tak pochybujem :-|
mima, ups: máme to slúbené, že sa to podá aj bez zápisu do katastra, ale musím ešte obehať všetkých susedov, a dať im podpísať papiere, že sa vzdávajú odvolania proti zbúraniu :-S :-S :-S no ale nechápem, veď keby sa aj odvolali, čo zmôžu, ked je to už zbúrané, búracie sme dostali klasickou cestou ;-( ;-( ;-( tak načo sa čaká na odvolanie??? cez týžden sa uvidí a dám vám vedieť... pekný víkend baby.. :-) :-) :-) :-)