Zuzi, ale to súkromie v dome a ten priestor, ti nijaký byt nenahradí.... my sa dlho odhodlávali či stavať, teda ja som v tom mala od začiatku jasno, no polovička kedže je z činžáku sa ťažko rohodovala... :-D :-D :-D :-D
aj ja, len už aby to bolo... :-D :-D :-D v sobotu sme boli v polsku, a pri kríčkoch a stromčekoch som už plánovala, čo kde posadím :-D :-D :-D a ešte nemáme ani základy .... :-p
:-D :-D :-D super, aj ja som držala už v ruke magnoliu, že kým postavíme podrastie, :-) :-) :-) ale nakoniec som ju prenechala segre, tá už má postavené, my sme ešte len v polovici búrania.. :-D :-D :-D :-D
ja som si vcera vyberala komody do spalne... :-D
inak doteraz som to nejako neprezivala.. /velmi som sa netesila/ ale uz sa zacinam tesit na domcek... :-)
My planujeme zalievat zakladovu deku tuto sobotu a vcera sme si posadili magnoliu :-D a k meninam som dostala kricek bahniatok mam posadenych asi 30 tulipanov uz minuly rok a teraz zacinaju iba rozkvitat , takze my postupne aj stromceky a kvety aj domcek. Ja uz by som najradsej zacala balit, ale aj na to coskoro pride / tak o rok :-D /, ale sak pockame, no nie?Drzim Vam palce a veeela trpezlivosti ;-)
nem pri sebe ten letacik,pozriem a napisem, Donya mas ju nadhernu, nasa je cca 50 cm a iba samy puk takze ked rozkvitne pofotim, i tak si musim aktualizovat album tak to tam dam, mozno este dnes.
Tak ako keď chce ujsť.Ona chytí jeden drôt v novom pletive, normálne ho vytiahne a pletivo sa roztvorí po celej výške ako veľká brána. Nebude sa predsa škrabať popod plot. :-D JA ho zarobím a ona vytiahne ďalší o 30 cm ďalej. Ale to už sme od témy .Sorry
baby a kde ste kupili magnoliu? maju to bezne niekde v obchode? u nas maju jedni v zahrade taku krasnu a vzdy nanu cumim aka je lebo maju taku strasne vysoku a sa mi hrooooozne paci.
to my je ľúto magnolia jej asi chutila :-( my máme zjednaného psíka .Bude to prvý obyvateľ v našom novom hniezde :-) aby nám ho strážil ale ešte je v bruchu :-D :-D :-D
hafovia vedia urobit inu sarapatu. mne ta moja psica nuchata roztrhala nove botasky ked bola este uplne stena. mala som ju chut vytrieskat ale prisla som nato az neskoro. co uz by nemalo ziadny efekt.
inak dnesne pocko nic moc a ked sa pozeram na predpoved nic dobre ani nepride. :-(