Zakladam tuto temu pre vsetkych kto potrebuju nacerpat novu energiu, odreagovat sa zabavit a pokecat si o veciach vsednych ale aj nevsednych. samozrejme sudruhovia a sudruzky UVMS maju ucast povinne nepovinnu. Tak verim ze tato tema zaujme splni svoj ciel a ked budeme posluchat tak nam ju mozno nezamknu. Zelam prijemny kulturny zazitok.
no tak teraz som normalne spokojna, jake mam cenove :-D super....asi ked mi svagor robil rozpocet, tak sa trosku sekol na tych oknach :-x ale na rolety a branu mam teda dobre ponuky podla toho, co tu citam x-)
no na VS na vseobecnej ekonomickej teorii nas ucili, ze "cena vznika v mieste, kde sa pretne ponuka a dopyt" :-D :-D
takze, kym sa najdu ludia ochotni platit, tak ta cena bude taka...
@donya ani nehovor... ja ratam tak ze hruba stavba s oknami a elektrikou je tak 40 percent z ceny domu.. tak dufam ze to tak bude plus minus autobus.. a tiez este uvidim co mi zahradna architektka navrhne v tej velkej zahrade... aj ked sme si uz predbezne hovorili ze co asi... :-p
no tak zatial co mam objednaneho elektrikara aj chlapca na plyn+odpady+voda, tak je to menej ako v rozpocte, omietky sadrove robi bratranec, ten mi slubil pomoct, maluje znamy....no neviem....zatial ma len tieto okna tak trochu prekvapili, inak ma svagor celkom dobry odhad :-) aj kotol sa mi asi podari zohnat lacnejsi (protekcia vo Viessmann :-D)....a tak uvidime, to je pravda....tesim sa uz na to veru x-)
budete mat zahradneho architekta? to som ja napriklad nikdy neuvazovala....sestra ma aj architekta aj ma zahradnika, co jej to upravuje, ale niekedy mam pocit, ze ja si to spravim lepsie....a sestra musela aj architekta gezovat...
ale zase ja som clovek, co najradsej si vsetko spravi sam, co vie...aj dom som si pravila uplne sama, aj predbezny plan zahrady uz mam... :-N tzv. "iniciativny blbec" sa tomu hovori :-D :-D :-D
@hanka_april aj ja mam dost presnu predstavu o zahrade a riesila som ju viac ako dom.. ale potrebujem to proste usporiadat a aj navrhnut aby sa to v buducnosti netienilo a pod.. a potom aj zavlahu a tak... ale najpodstatnejsie je ze zahradna architetka je moja priatelka... takze tak... ale pri nasej velkej 12 ci 13 arovej zahrade je to nevyhnutnost...
ja som na zahrady zatazena... v mojej nebude ani jedna tuja.. / uz sa mi sused u nasich ponukal ze mi da.../ mam uz plno obrazkov... co asi chcem a tak...
inak nechcete zalozit sukromnu temu? na take trosku citlivejsie info.. predsa len cita to tu kade kto..
@maznacik007 ako myslis, ze K a Ch by bola sukromna? =-) no ja som nic nenakradla o com tu pisem, tak mi je to v podstate jedno, ale asi by ju mal Duško uzavriet....ci to treba zalozit uplne novu? =-)
my mame 10a a je pravda, ze na zavlahy aj ja chcem firmu veru... |-|
no idem sa pakovat, babule :-)
dnes mam este:
krajcirka
krajcir
navarit na zajtra
pokukat navrhy tych okien
a vecer ZUMBAAAA :-D :-D
@maznacik007 ked bude ta tema sukromna, daj vediet, hadam ma tam pustis ;-) ale nech tam jej aj mimi a katka potom :-)
ok.. tak skusila som vytvorit.... voal sa to K+CH a pridala som tam
katrin21, donya, hanka_april,mima1, dodog
dalsie navrhy piste kludne aj do ip...
hej tie zavlahy su problem.. lebo nasi maju par arov a nemaju a to polievanie to je des...
strasne sme sa nasmiali, hlavne ked bola hra scenky - reklamacia a ten co reklamoval ,nevedel co reklamuje , a publikum dalo predavajucemu tip, ze venusine gulicky.. tak hned na zaciatok strasna sranda.... ze to reklamuje, lebo je to vlke a plesnive a stara mama to skusala a ludia cakaju na to na oslave a treba to rychlo vymenit.... chudak, netusil, co reklamuje, strasna psina :)
hehe, on ma krasnu manzelku :) velmi peknu :) a je dost vysoky :) ved je vyssi odomna a to je co povedat :-D
no.. a celu si ma prezrel od hlavy po paty, ked som sa pri neho postavila :-D, ale bol zlaty, napriek tomu, ako sa velmi ponahlal, este dnes hrali v Dunajskej Strede na nejakej akcii
super, Katka :-)
no ja nemam nijaku s celebritou...ale ja som na toto tazky oriesok :-D minule sme isli s kamoskou po meste a ona mi hovori, ze "aha hen je Lenka Sosova" a ja ze "to je nejaka tvoja spoluziacka?" tak asi tak je to so mnou a s "celebritami" :-D ale napriklad pana Lasicu som spoznala, nakupuje dost casto v Tete na Dunajskej....a Polnisovu by som asi tiez spoznala, je vyborna herecka.... :-)
uz mam doma saty aj muz oblek...musim priznat, ze manzel je krajsi :-( co uz....zajtra musim este kupit nove boty... |-| 8-(