Odpoveď na príspevok od fatcat1:
Dobrý den. Budem strucny ako sa len da , zauima m… @fatcat1 čerstvá skusenost z minulého mesiaca...tiez skodova na aute, vinnicka mala koop....nehoda sa stala vo stvrtok vecer, v piatok nahlasena, v pondelok volal likvidátor, termin obhliadky v stredu...prachy na ucte do dvoch tyzdnov od schvalenia rozpoctu....akoze bol som som trosku zaskoceny tou rychlostou, tiez ked som zbadal ze ma druha strana kooperativu tak ma hned presiel mraz po chrbte ale takto to bolo u mna....ja osobne mam allianzOdpoveď na príspevok od fatcat1:
Ďakujem za Vaše skúsenosti a komenty. Ako to ted… @fatcat1 Pracujem v Uniqa. Ak je poškodený náš klient, vyplatíme ho a potom naháňame Kooperativu. Predsa len, právne oddelenie má väčšiu silu ako jeden osamotený človek. A čo sa týka uzatvárania poistiek: Ak náhodou neviem dať najnižšiu cenu, odporúčam radšej Allianz alebo Generali alebo ČSOB, lebo to je ozaj relevantná konkurencia.Odpoveď na príspevok od fatcat1:
Ďakujem za Vaše skúsenosti a komenty. Ako to ted… @fatcat1 S Kooperativou mam podobnu skusenost. Tiez to bolo tak, ze pokial som nesiel osobne na pobocku, tak sa nic nepomohlo. A to som sa tam nachodil teda, kym sa dotiahlo vsetko do konca. Uniqa bude podla mna nieco dost obdobne. Ak chces istotu, tak potom chod do Allianz.Odpoveď na príspevok od emilia25:
My ideme teraz prekopat vsetko,vsetky poistky,leb… @emilia25 K tým poistkám - ak si to chcete riešiť po vlastnej osi, odporúčam dokonale ovládať poistné podmienky. Ak sa niečo stane, aby ste vedeli, ako nahlásiť poistnú udalosť. A v niektorých špecifických prípadoch je stále lepší poradca - jedine ten vie zo skúseností, čo poisťovne uznávajú a čo nie. Ale taký normálny, skúsený poradca, nie lajdák, čo chce len zarábať.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@emilia25 K tým poistkám - ak si to chcete riešiť… @ralf364 len mám pocit, že nájsť takého, tak to je niekedy priam zázrak. polovica z nich sú len špekulanti, ktorým sa nechce robiť, tak sa sami titulovali za finančných a neviem akých poradcov.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@emilia25 K tým poistkám - ak si to chcete riešiť… @ralf364 ja uz fakt neviem,co si mysliet.Uvidim v piatok mi bude volat z Uniqi,co mame poistky tak mi to skusi vsetko na novo prepocitat,hlavne zivotne poistenie,a tieto vsetky zakladne krytia pre zivot a kolko to vyjde,ako chapeme,ze muzovi taha uz na 50tku takze je to drahsie,tiez ze 7ludi v tom pokryt.Ale aby mi syn,co ho mal uraz a sili mu nohu v narkoze,co stacilo malo a bol by mi tam umrel a dostal 200eur?To mal viac za zub,co si tiez skoro cely dal von,ked zase uraz na bicykli.A za tolke prachy mesacne 280eur,no uvidime.Co poriesime.A napr.v generali sme mali napr.plnenie uz od 1stichu,tu v uniqe mame zase na dni.Odpoveď na príspevok od mgx:
@velton Uniqa je v pohode poistovna. Jazdim vela,… @mgx Kolega mi vravel, ze u nich v meste na ulici pani naburala do zapakovaneho auta a to zacalo horiet. Cize stat sa kludne moze aj taketo nieco. Akoze hej, fakt nahoda, ale mi to hned napadlo, ked som citala, co si napisal 😀Odpoveď na príspevok od ralf364:
@emilia25 To je pravda, takých poradcov je ako ša… @ralf364 ono on to zlozil z 3 poistovni a v kazdej mame nieco.Napr.v generali mame zivotnu poistku a tam platime 373eur kazde 3mesiace,potom je tam dalsia poistka a tam sa tiez plus minus tolko plati.Ako najradsej by som to vsetko zrusila,a dala to vsetko len do 1 za normalnu sumu,este mame 2 fondy po 100eur mesacne,ono aj tu sme platili na zaciatok velke prachy,okolo 800eur ale zevraj je to bez dani oslobodene.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@emilia25 To je pravda, takých poradcov je ako ša… @ralf364 800eur aj do tej dalsej zmluvy na fondy,takze 1600eur bol vstup do fondov.Normalne rozmyslam to zrusit,alebo to prehodit inde.No inde neviem,ci sa to bude dat a ked to zrusim prideme o kopu penazi.