@mom3 my mame vodu konecne !!! nabuduci tyzden nam idu robit stierky , potom asi podlahy zateplime a vyrovname ale to uz podla pocasia ..a ja inac ani neviem ja som uz tak dlho nebola na dome uz tam nie je robota pre mna tak co tam budem zavadzat a ani nic nerobime :-D jedine co priatel spravil bolo zastrcka prva na chodbe namontovana ... vsak zachvilocku aj byvat pojdete kedy sa chcete stahovat ?
@lucinkao jaaj super my mame konecne strechu a tento rok koncime este nejake izolacie zvonku a zazimovat a pokracujeme po novom roku, manzel ide na zarobky do vianoc, nakolko ten domcek moooooc papá €, však to poznáte
Ahojte, pokračujete niekto aj cez zimné obdobie s domčekmi? My sme zakryli, založili okná a dvere a pokračovať budeme až na jar. Euráče by mohli padať z neba :-D
@lucinkao - ahoj. My sme zacali tiez minuly rok v aprili, teraz prave tam nabehli obkladaci ci jak sa ti ujovia volaju :-D a idu obkladat kupelky, vcera maliari malovali steny, plot ma zaklady, fasada a odasie hotove, ale vraj este jedna vrstva kleberu ci coho tam pojde ... takze teraz su u nas v kurze obkladaci. Ty ako?
@pancake das dopyt na web a porovnas ponuky...pokial si to nejdes robit svojpomocne, co asi nie, ked si to nevies ani vyratat, tak ti je nejake ratanie zbytocne.
Len jedno upozornenie pre ludi z okolia Trnavy. Urcite si nikto nevolajte Deaka na betonovanie!!!! Je to klamar!!!! My sme sa s nim dohodli na piatok na 12tu hodinu. Ked nechodil, o poj jednej sme mu volali prvy krat. Vraj situaciu preveri a zavola. O jednej sme mu volali znova co sa deje. Hovoril ze uz ide, pytal sa na cestu. Po hodine to iste, a po dalsej hodine znova. Takto to islo az do vecera asi do piatej. To nam uz povedal, ze nepride, lebo ze sa mu pokazilo nieco na pumpe. Tak sme sa dohodli na dnes, na pondelok. A dnes sa odohralo presne to iste. Tahacky za nos!! Takze pan Deak, velmi pekne vam dakujem za taku robotu. A nehovorim o tom, ze dnes som mala vybavenych chlapov, ktori si zauctovali 300 eur... Naozaj velky pozor na neho!!!!