Kedy sa začínate pripravovať na Vianoce? Podľahli ste už niekedy nákupnej horúčke?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Kupujete darčeky priebežne❓️ Robíte si nákupné zoznamy❓️ Bývate pod vplyvom nákupnej horúčky❓️ Tak ja teraz prezdieľam s vami svoju skúsenosť. 🎁 Darčeky kupujeme v našej rodine len deťom. Dodržiava sa zásada jedného darčeka. Ak chce dieťa niečo väčšie, rodina sa dohodne a poskladá sa. Snažíme sa všetko riešiť priebežne od októbra. Aby to peňaženka nepocítila všetko naraz. Nákupné zoznamy mám nielen na Vianoce, ale skoro stále. Nie vždy sa ich však držím a tu už začína tá nákupná horúčka 😂 Preto sa snažím posledný mesiac chodiť po nákupných centrách čo najmenej. Nákupné centrá však nemusia byť len o nakupovaní. Môžu vám pomôcť vytvoriť sviatočnú náladu, urobiť si radosť peknou dekoráciou a užiť si nielen samotné Vianoce, ale aj advent ➡️ https://www.modrastrecha.sk/magazine/... PS: Nebojte. S vianočnými témami vám ešte dáme chvíľu pokoj 😉 Ale ak je niečo, o čom by ste chceli čítať, dajte nám vedieť. Krásny november prajeme z Modrej strechy!
Odpovedať
1
2
Moje oblubene obdobie. Ale este si uzivam jesen. Vianoce u mna zacinaju adventom 🥰
Odpovedať
Profilova fotka
Ako dobre, že aj takáto téma sa tu objavila. Aspoň mi to pripomenulo, že musím nakúpiť na pečenie a zarobiť si cestá 😁
Odpovedať
Keby reklamu na vianoce nechali na december ľudia by to vnímali inak..tým ze do Vianoc je človek presyteny tak Vianoce vníma ako obyčajný deň.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fugas20:

Keby reklamu na vianoce nechali na december ľudia…
@fugas20 a u nas to tak praveze vobec nie je. 🙂 snazim sa od toho odosobnit, mne napriklad gycovy sortiment, ktory vidim kade-tade po obchodoch teda vianocnu naladu nenavodi. 😅
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?