Odpoveď na príspevok od fugas20:
Keby reklamu na vianoce nechali na december ľudia… @fugas20 a u nas to tak praveze vobec nie je. 🙂 snazim sa od toho odosobnit, mne napriklad gycovy sortiment, ktory vidim kade-tade po obchodoch teda vianocnu naladu nenavodi. 😅Odpoveď na príspevok od hucina:
tak ja sa teda vratim k uvodnemu prispevku, ked u… @hucina veď to je ideálne, načo sa máme hrať na nejaké prekvapenia. radšej, nech sa dotyčný vyjadrí a kúpiš niečo, čo aj využije a zíde sa mu nejakým spôsobom. alebo potom najlepšie nekupovať nič 😀Odpoveď na príspevok od fiel:
@hucina veď to je ideálne, načo sa máme hrať na n… @fiel nejdem teraz tvrdit, ze prekvapenia nemam rada. ale tu riskujes to, ze to moze byt neprijemne prekvapenie. a teraz pred tolkymi ludmi hrat, aku mas radost... 😀Odpoveď na príspevok od matka_bob:
Ja sa nejak neviem naladit tento rok. Neviem, cim… @matka_bob ja vďaka synovi našťastie áno. My si užívame to čakanie. V škôlke každý deň majú nejakú úlohu adventnú, tak kadečo spolu vyrábame. A ja ako textárka už mesiac píšem vianočné texty :-D takže ja už to mám pod kožou. Nálada príde a keď nepríde, tak si ju spravíme. Tak to ja vždy hovorím :-)