Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
Je to vložka KOBOK? Kamoš mal presne toto isté. D… @prirodokochac romotop by to malo bytOdpoveď na príspevok od petronelakosik:
Dobrý prajem . Mame tento kachlovec ( krb) 2,5 ro… @petronelakosik Neumyvali ste ho pred kurenim? Kdesi som pocul, ze ak sa umyvalo sklo krbu a nenechalo sa nedostatocne pred kurenim vysusit (aj niekolko hodin), moze dost ku prasknutiu.Odpoveď na príspevok od petronelakosik:
Dobrý prajem . Mame tento kachlovec ( krb) 2,5 ro… @petronelakosik prosím Vás mi ho chceme kúpiť viem že je to mimo témy ale ste s ním inak spokojný? Ďakujem za odpoveďOdpoveď na príspevok od nataly895:
@petronelakosik prosím Vás mi ho chceme kúpiť vie… @nataly895 pozdravujem , áno veľmi . Sklo nám prasklo pretože som to preháňala s čistením a prípravok mi stekal na tu gumu ktorá časom stvrdla . Má úžasnú vyhrevnost a dlho drží teplo a ešte k tomu krasne vyzera , hoci je drahy jak fras ;)Odpoveď na príspevok od nelasvk:
@nataly895 pozdravujem , áno veľmi . Sklo nám pra… @nelasvk prosím Vás ešte otázka máte b nich aj akumulaciu...a ďakujem krásne za odpoveď 🥰