Je potrebny mat geometricky plan zapisany v katastri pred kolaudaciou?

Dobry den, ideme kolaudovat Chcem sa spytat, ci musi byt novy geometricky plan zapisany v katastri pred kolaudaciou alebo ci ho staci len prilozit k dokladom potrebnym ku kolaudacii? Dakujem.
Odpovedať
@mirana ku kolaudácii spolu s adresnym bodom
Odpovedať
Profilova fotka
@mirana ano, teraz som to riesil. V mojom pripade stacilo aj zameranie rozostavanej stavby od geodeta ktore som potreboval k hypoteke
Odpovedať
@mirana ukaz ho na urade a spytaj sa ich. Moja Dora chcela novy, lebo na plane bolo napisane ze je ku rozostavanej stavbe a nie je tam napisane ku kolaudacii, pricom stav bol zakresleny finalny. Geodet ku tomu planu dorobil A4 ze stav sa zhoduje s aktualnym stavom zobral tusim 70E a Dora bola spokojna.
Odpovedať
@mirana Geometricky plan ti zapisu len s listinou. A kedze tvojou listinou bude kolaudacne rozhodnutie,tak mozes plan zapisat az ked budes mat kolaudacne.
Odpovedať
@mirana ja tak viem ze potrebujes mat overeny katastrom. Ale to riesi geodet. Ked dostanes kolaudacne rozhodnutie tak ides na obec kde dostanes supisne a s tym ides na kataster kde ti zapisu.
Odpovedať
Tiež to tak poznám, ako uviedol @wivik , len s tým rozdielom, že zápis GP štandardne nerieši geodet, ale zákazník. Je to už jeho záležitosť. GP nezapísaný na katastri je iba zdrapom papiera.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?