Jablotron GSM nastavenie

Prosím o pomoc so spustením alarmu gsm zn. Jabloton. Mám ho v dome pár rokov, potom som ho vypol a teraz mi nejde opäť spustiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Musis dat aspon typ, popr. foto klavesnice al.ustredne. Nikto tu nieje vestec 😄
Odpovedať
@mahatma76 Však tak, ako si ho vypol, tak ho aj zapni. Inak nechápem, ako sa ti podarilo vypnúť alarm. Jablotron nemá gombík na vypnutie, ani také niečo na klávesnici. Jediné, čo sa dá urobiť je odpojiť od napájania a vybrať záložnú batériu. Ale potom sa ti zase rozozvučí siréna z dôvodu straty napájania, takže aj z nej treba vybrať záložnú batériu. Jediné, čo sa dá je aktivovať alebo deaktivovať, ale on bude stále zapnutý, len pri detekovaní pohybu nespustí alarm.
Odpovedať
Odporucam ti stiahnut si prislusny navod k danemu typu ustredne a GSM komunikatora a rozchodit to podla neho. Ak sa ti to nepodari, odporucil by som ti zavolat si niekoho elektrotechnicky znaleho, kto ti s tym pomoze. Ak chces poradit od nas, musis uviest, co vsetko si uz urobil, co si skontroloval, co si zistil ohladom zapojeni komponentov, ako sa prejavuje to, ze alarm nefunguje atd. Ak mas seriu Oasis, tam je to celkom zvladnutelne.
Odpovedať
je to Jablotron JA100, bezdrôtové. Spustiť ide, len neviem pridať čidlo na dvere a niektoré čidlá odstrániť. Cez software J-link ústredňa komunikuje.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku

Odpoveď na príspevok od mahatma76:

je to Jablotron JA100, bezdrôtové. Spustiť ide, l…
@mahatma76 Cez J- Link nepridáš nič, to nie je servisný SW. Pán či mi robil alarm mal iný SW ale nechce mi povedať aký to je a ani kde ho stiahnuť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajo873:

@mahatma76 Cez J- Link nepridáš nič, to nie je se…
@kajo873 Software je originál od Jablotronu a majú ho len školení servisní technici Jablotronu. Nedá sa voľne stiahnuť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?