IT

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať, nejakého skúseného IT-čkara, či by mi s tým nevedel pomôcť. Pridám aj fotky, aby som to vedel lepšie vysvetliť. Z kódov, ktoré sú tam zapísané by som potreboval napísať kód na zobrazenie tých vecí, len neviem ako. Vedel by mi niekto prosím poradiť? ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od addriaaankko:

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať, nejakého skús…
@addriaaankko zobrazenie "tých vecí" - ktorých? A ako/kam zobraziť do konzoly či graficky či čo? Chceš vypísať tie quotes s farbou textu a pozadia podľa tých atribútov?
Odpovedať
... človek sa cíti, ako by sa pri mne bavil Sheldon a Sheldon🙄
Odpovedať

@addriaaankko toto diskusne forum sa vola modra strecha, nie modry monitor alebo klavesnica :) skus ine fora, kde mas vyssiu pravdepodobnost spravnej odpovede v spravnej kvalite od spravnych ludi
Odpovedať

@addriaaankko vyzerá, že nevieš veľmi čo s tým chceš robiť, skús nám to najskôr vysvetliť :)
Odpovedať
V dnesnej dobe ked to nevies vysvetlit tu, je jednoduchsie vyskusat nejake AI (bing/openai). Vie celkom dobre nasmerovat. Povacsine je okolo 5 promptov na den zdarma :) Ale ano, modrastrecha velmi IT neriesi
Odpovedať
Hotentótsky popísané zadanie a "IT" komunikujúci screenshotmi. Treba vyšpecifikovať problém, preložiť do angličtiny a vyhľadať fóra kde bol problém min 100x riešený.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?