Odpoveď na príspevok od saimon852:
Ahojte, neriesili ste niekto internet na chatu? C… @saimon852 ... skusit pokrytie inych operatorov pre dataOdpoveď na príspevok od victorka505:
tiez si myslim, ze to nemoze byt take narocne, ce… @victorka505 Ale narocne to veruze moze byt. Pisal, ze dedina ma internet, takze nie je cela dedina bez internetu. Nenapisal vsak, ci je v dedine optika, alebo radiove spoje, alebo len mobilne pripojenie, v akej oblasti to je - koniec dediny/chatova oblast je jedina informacia. Su tam prevysenia, aky je tam teren? Su tam stromy? Je tam nejaky fixny operator na vyvysenom mieste? Nevieme. Ak tam nie je mobilny signal ziadneho operatora teraz a nie je ani viditelny ziadny uzol nejakeho fixneho operatora, je naivne si mysliet, ze nejaky mobilny operator bude investovat nemale peniaze na to, aby pokryl par chat. Jedine v pripade, ze by stacilo navysit vykon anten. Zaplati sa mu to niekedy? Za tych par Euro, co dostane od zakaznika? "Kazdy" chce internet v kazdej "diere", ale naklady za tym nevidi. Telekomunikacny operator totiz nie je charita. V chatovej oblasti byt bez mobilneho signalu/datoveho signalu moze byt praveze pre niekoho vyhoda, aspon tam ma konecne pokoj - na to je chata urcena. A ked nutne potrebuje data, pojde kusok dalej do dediny. Takze nie je to take jednoduche, ako si myslis.Odpoveď na príspevok od durino:
@victorka505 Ale narocne to veruze moze byt. Pisa… @durino no tak myslim ze uz sa bude mat od coho odrazit dalej, super si mu to napisal.Odpoveď na príspevok od saimon852:
Ahojte, neriesili ste niekto internet na chatu? C… @saimon852 Najskôr wifi www.porovnavacinternetu.sk Skús tam možno niečo nájdeš 😉.Odpoveď na príspevok od uctik:
@saimon852 Najskôr wifi www.porovnavacinternetu… @uctik V tom porovnávači chýbajú tam spoľahliví lokálni operátori a dokonca aj optika.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@uctik V tom porovnávači chýbajú tam spoľahliví l… @ralf364 neviem, ja som nemal problém, ale záleží aj od lokality, a kde nieje fakt nič, tak aj wisp je dobrý podla mňa.Odpoveď na príspevok od saimon852:
Diky uz som to poriesil. O2 tam chyta 5g siet. Ku… @saimon852 fajn riešenie, len si limitovaný na 10 mbps, ale niekedy to môže stačiť.Odpoveď na príspevok od uctik:
@saimon852 fajn riešenie, len si limitovaný na 10… @uctik tak predpokladam, ze na chatu clovek nejde s tym, aby brazdil internety a nieco nonstop pozeral, hral alebo neviem co este. cize na bezne vyuzitie to staci si myslim.Odpoveď na príspevok od dangs:
@uctik tak predpokladam, ze na chatu clovek nejde… @dangs predstav si ze su ludia ktori idu na chatu aj na par tyzdnov/mesiacov a dokonca niektori vedia odtial plnohodnotne pracovat. P.S. nepoznam krajsi pracovny den ako ten ktory zacina 2hodinovou lyzovackou 🤩🤩🤩🤩