Odpoveď na príspevok od peky1984:
mňam 🙂 škorica nesmie chýbať k jeseni podľa mňa. … @peky1984 veru tak :-)Odpoveď na príspevok od klar_toma:
U nás frčí dlhodobo sypaný jablčník. 😉 Ten nás pr… @klar_toma Mňam.Odpoveď na príspevok od klar_toma:
U nás frčí dlhodobo sypaný jablčník. 😉 Ten nás pr… @klar_toma takýto moja starká robila, ale popravde, už roky som ho nejedol, nemá mi ho kto spraviť a ja si veru netrúfam. moc na pečenie nie som. 😁Odpoveď na príspevok od klar_toma:
U nás frčí dlhodobo sypaný jablčník. 😉 Ten nás pr… @klar_toma mňam tak toto áno. to je vlastne mrveničkový však? 🙂 jablká sú aj u nás v plnom prúde, už pomaly nevieme čo s nimi 😃Odpoveď na príspevok od klar_toma:
U nás frčí dlhodobo sypaný jablčník. 😉 Ten nás pr… @klar_toma Ja ho poznám v tvarohovej verzii. Bože, také chute teraz mám. Na čo som vlastne túto diskusiu začala :-DOdpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
@klar_toma Ja ho poznám v tvarohovej verzii. Bože… @denisa_hajdukova mne pridu tieto diskusie uplne super lebo mozem cerpat inspiracie :ňD takze len tak dalej :-DOdpoveď na príspevok od klar_toma:
U nás frčí dlhodobo sypaný jablčník. 😉 Ten nás pr… @klar_toma super, doma cakaju jablka je ich akosi hojne tento rok, viac ako orechov a aj to ich mame vacsinou cierne 😒 tak zenuska bude vypekat s detmi :)Odpoveď na príspevok od zrubo:
@klar_toma super, doma cakaju jablka je ich akosi… @zrubo u nás to býva podobne. jabĺk toľko, že už ozaj nevie človek čo s nimi, aj susedia majú zásoby. orechy vyzerajú byť fajn tento rok, ale vlani to bola veľká bieda.Odpoveď na príspevok od luklu3:
@zrubo u nás to býva podobne. jabĺk toľko, že už … @luklu3 ojoj, chcela by som mat tento problem, ze nebudem vediet co s urodou. 😅 nam sa veru tento rok velmi nepostastilo. ale tak snad buduci rok to bude lepsie.