Inšpirujme sa. Aké sú vaše obľúbené sladké recepty?

Profilova fotka
Švédske škoricové uzlíky voňajú každý rok nádherne, ale jeseň ich čaro ešte viac posilní➡️🙂 https://www.modrastrecha.sk/magazine/... Dajte vedieť, či chutili
Odpovedať
mňam 🙂 škorica nesmie chýbať k jeseni podľa mňa. tak isto ako jablká či tekvicová polievka 😄
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od peky1984:

mňam 🙂 škorica nesmie chýbať k jeseni podľa mňa. …
@peky1984 veru tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
U nás frčí dlhodobo sypaný jablčník. 😉 Ten nás proste neomrzí, nevieme sa ho dojesť/prejesť.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od klar_toma:

U nás frčí dlhodobo sypaný jablčník. 😉 Ten nás pr…
@klar_toma Mňam.
Odpovedať

@klar_toma takýto moja starká robila, ale popravde, už roky som ho nejedol, nemá mi ho kto spraviť a ja si veru netrúfam. moc na pečenie nie som. 😁
Odpovedať

@klar_toma mňam tak toto áno. to je vlastne mrveničkový však? 🙂 jablká sú aj u nás v plnom prúde, už pomaly nevieme čo s nimi 😃
Odpovedať
Profilova fotka

@klar_toma Ja ho poznám v tvarohovej verzii. Bože, také chute teraz mám. Na čo som vlastne túto diskusiu začala :-D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:

@klar_toma Ja ho poznám v tvarohovej verzii. Bože…
@denisa_hajdukova mne pridu tieto diskusie uplne super lebo mozem cerpat inspiracie :ňD takze len tak dalej :-D
Odpovedať

@klar_toma super, doma cakaju jablka je ich akosi hojne tento rok, viac ako orechov a aj to ich mame vacsinou cierne 😒 tak zenuska bude vypekat s detmi :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zrubo:

@klar_toma super, doma cakaju jablka je ich akosi…
@zrubo u nás to býva podobne. jabĺk toľko, že už ozaj nevie človek čo s nimi, aj susedia majú zásoby. orechy vyzerajú byť fajn tento rok, ale vlani to bola veľká bieda.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od luklu3:

@zrubo u nás to býva podobne. jabĺk toľko, že už …
@luklu3 ojoj, chcela by som mat tento problem, ze nebudem vediet co s urodou. 😅 nam sa veru tento rok velmi nepostastilo. ale tak snad buduci rok to bude lepsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?