Hľadám firmu na stavbu rodinného domu

Zobraz úvodný príspevok
Chcel by som sa opýtať viete mi poradiť nejakú stavebnú spoločnosť na stavbu rodinného domu, ktorá stavia samozrejme za priaznivú cenu a v dobrej kvalite.
1
2
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@alenakosice ahoj, ak sa ti niekto ozval, daj mi prosim tiez info... hladam nikoho v okrese KE, PO :-) :-) :-)
aj ja , Nr a okolie, vie niekto ?
Profilova fotka
@zuzkapatrik ahoj nasla si nejaku dobru partiu na dom? Tiez chceme stavat, len nic o tom nevieme tak zistujeme. dik
Profilova fotka
@alenakosice Ahoj dostala si kontakt na chlapov z Ke? Tiez cheme stavat dom tak zistujme.dakujem :-)
Profilova fotka
@victorianails zatial nie, este stale riesime, ze ako vlastne to budeme robit. ci cista svojpomoc, alebo niekoho najmeme.... kde budete stavat?
Profilova fotka
@zuzkapatrik No tok mame ponuku pozemku v durkove pri KE, alebo b niznej kamenici. Len najprv zistime ci na to mame. ;-(
Profilova fotka
@victorianails tak drzim palce, aby ste dobre vybrali ;-)
ak ma niekto záujem o výbornú stavebnú partiu môže ma kontaktovať
Košice a okolie zabudol som dodať :)
Článok sa načítava...
@zuzkapatrik Ak niekto hľadá odborníka na výstavbu rodinných domov, prípadne rekonštrukcia bytov,v okolí PO, napíšte mi do IP ;-)
Profilova fotka
@pepppe ano lebo potom bude zavkladovany dom na LV ako rozostavany dom a znalec ohodnoti aj jeho buducu hodnotu... je to klasicky postup...
Profilova fotka
@paulkom67 dobry večer ja som zo šale a stavali nám rodinny dom ,dam vam kontakt na veduceho.pána Krajčoviča....ako som ho volala ja :-) 0908 442 803 boli sme s pracou vlastne aj sme nadmieru spokojny ... :-) Dufam,že som Vám aspoň trošku pomohla
Zabezpec si v prvom rade dobry st.dozor ktory bude hajit teba a nie firmu ktora ti to bude stavat inak ta to bude mrziet ako nas
@sturm1 : projektant chce jedno, murari doporucuju druhe, ja chcem tretie a stavebny dozor je stvrty - a teraz babo rad !?
Profilova fotka
@paulkom67 Nuz, to treba vediet, kde je sever...
Ahojte, máte niekto odskúšanú partiu na stavbu RD v okolí TT? Ale fakt iba odskúšanú. Ak áno napíšte mi prosím do IP. Ďakujem :-)
Profilova fotka
@kaiak prosim o kontakt do IP na zilinsku partiu stavbarov. Dakujem
Profilova fotka
:-D
Profilova fotka
@evaso ahoj, p. Malik
Ja zas poznám šikovného elektrikára
Profilova fotka
diskusia bola zamknutá z dôvodu častej inzercie
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?