@labus no sedacky su tam asi 5-6 firiem -tie sedacky este ako tak...doplnkami neviem co myslis - su tam asi dva male stanky s vintage vecami...ale inak docela slabe to je...
@amexa a sakriš no čo už už mám naplánovaný výlet s kámoškou tak si to aspon obzrieme ... čítala som že tam má byt okolo 200 vystavovatelov tak čo tam vystavuju, braky? aspon tie sedačky si obzriem
@lea231, kuchyne tam boli este aj Kočiš kuchyne, inak boli tam aj matrace, sedacky podla mana velmi slabe.. bez napadu... ludia chodte radsej do AT, do Kiky, XXLutz.... uvidite viac a aj sa viac inspirujete..
@dedian
ja to mam zajtra cestou a vstupenky za 1,63 Eur z casaku Moj dom ... dalsi vikend idem do Prahy s partiou,tak tam bude dost podnetov na inspiraciu :) diky za info
@lea231 no kalkuláciu máme aj my a dokonca sme si ju aj objednali tú kuchyňu ale ja popleta som si to neodfotil lebo presne tú bielu kuchyňu sme si objednali.
my sme ju tiez kupovali na vystave MODDOM od DANKUCHEN co je v Nitre. kuchyna je krasna, montovali nam ju len nedavno. krasna, manzelka je spokojna. kazdemu sa paci. mame magnoliu lakovanu kuchynu. konatelka prisla osobne do bratislavy zamerat, co by som nikdy necakal. tak som jej dohodil hned znamich.
super servis a hlavne ta ustretovost. vrelo odporucame!