Držiak na mobil, tablet.

Ahojte, Chcel by som vás poprosiť o radu z akého materiálu a ako by som si mohol vyrobiť držiak na mobil a tablet.uz som jeden kúpil ale nedrží to ani mobil a nie to ešte tablet. Takéto niečo by som si chcel vyrobiť. Link dolu. https://allegro.sk/ponuka/drziak-na-t... pozeranie-filmov-15131774915 Nechcem kúpiť ďalšiu mačku vo vreci. Na uchytenie mobilu,tabletu by som pouzil časť z držiaka, ktorý som kúpil a nič neudrží. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mesiac1:

Ahojte, Chcel by som vás poprosiť o radu z akého…
@mesiac1 Z nerezu.
Odpovedať
Pantograf zo stolnej lampy, samotny drziak z plechu, hoc aj hlinikovy, je maksi ako nerez. Alebo termolast (plexisklo) sa dobre obyba ked sa zohreje teplovzdusnou pistolou
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mesiac1:

Ahojte, Chcel by som vás poprosiť o radu z akého…
@mesiac1 Ak nechceš riskovať ďalší Aliexpress, Temu, či niečo podobné, tak zabehni do Mercury, OBI, Hornbachu,... a kúp kancelársku lampu, na ktorej si tam otestuješ mechanickú odolnosť. Samotné teleso lampy potom niekde využiješ. Myslím, že finančne je to prijateľné riešenie i keď na prvý pohľad sa T bude zdať, že až toľko (za lapmu) sa Ti neoplatí dávať. Keď však všetko spočítaš, čo potrebuješ zohnať na stojan "UROB si SÁM" , a aby to aj troška vyzeralo, vyjde Ťa to nahrubo rovnako.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@mesiac1 Ak nechceš riskovať ďalší Aliexpress, T…
@petersd tj dobrý nápad. Ďakujem
Odpovedať
cele sa ti to neoplati vyrabat, zbytocna prplacka, kup to tak ako petersd hovori. inak ten link, co si prilozil nejde otvorit, aspon mne teda.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od falcion:

cele sa ti to neoplati vyrabat, zbytocna prplacka…
@falcion mne to otvorí dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesiac1 robil som sestre do ambulancie drziak med.zariadenia, pouzil som lampu TERTIAL z IKEA (stala 9e) https://www.ikea.com/sk/sk/p/tertial-... Ak je to tahsie, treba len vymenit spruziny alebo prerobit uchyt. Drziak na tablet/mobil vytlacis (alebo si das vytlacit) na 3d tlaciarni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?