Odpoveď na príspevok od sancia8:
Zdravim, mám dilemu. Ísť do kúpy staršieho domu z… @sancia8 tiez som prerabal dom, ja z roku 1965. Dnes mi chyba uz iba fasada a dokoncit podkrovie. Bonusom velky pozemok (dnes by na taky pozemok natrepali minimalne 3 domy). Ci by som do toho isiel znova? Za tych podmienok ako som isiel (dom v super stave ale v cene pozemku) ano. Silne uvazujte, ak nepotrebujete silou mocou novy (su ludia co by do stareho nikdy nesli) lokalitu treba velmi dobre zvazit moze sa to na konci dna ukazat ako lepsie riesenie prave kvoli lokalite a dostupnosti z nej k vsetkemu beznemu.Odpoveď na príspevok od sancia8:
Zdravim, mám dilemu. Ísť do kúpy staršieho domu z… @sancia8 Prerábanie domu si môžete predstaviť ako že urobíte 10 krokov späť, aby ste mohli urobiť jeden dopredu. Ja by som do toho osobne nešiel. Málokedy nájdete niečo, čo Vám dispozične skutočne sadne a to sa týka aj novostavieb, nie len starých domov.Odpoveď na príspevok od dzonyby:
aby som dodal..ja mam novy dom a je to vyhoda v m… @dzonyby Zrovna pivnicu nie je žiadny problém urobiť aj v novostavbe, staviam pasívny dom na rovine a pod celým domom mám plnohodnotnú pivnicu. To k domu patrí. A jednopodlažný dom tiež nie je vždy výhodou, aj keď ľudia majú asi aktuálne panický strach zo schodov.Odpoveď na príspevok od roman_:
@dzonyby Zrovna pivnicu nie je žiadny problém uro… @roman_ jasneze sa da pivnica urobit..jednopodlazny nie je vzdy vyhodou to je pravda..no pre mna je vacsinou vyhodny oproti poschodaku..v poschodaku som zil dlhu dobu, no neviem si vynachvalit teraz jednopodlazny jednoduchy dom.🙃Odpoveď na príspevok od sancia8:
Zdravim, mám dilemu. Ísť do kúpy staršieho domu z… @sancia8 Ako hovorí môj manžel, rekonštruovať starý dom jedine keby ho zdedím :)Odpoveď na príspevok od sancia8:
Zdravim, mám dilemu. Ísť do kúpy staršieho domu z… @sancia8 V Prešove jednoznačne rozhoduje lokalita a pozemok.Odpoveď na príspevok od wheel:
Asi tak lukrativna poloha, zdedeny dom,pripadne v… @wheel len co je lukrativna a co obycajna poloha. to tiez nemusi byt asi vnimane u kazdeho rovnako, nie? niekto preferuje byvanie v meste aj ked v rodinnom dome, niekomu je najlepsie niekde na samotne co najdalej od civilizacie.