Odpoveď na príspevok od petersd:
@elisss54 Smrad môže byť z čohokoľvek. Od nedobre… @petersd , dakujem za názor... Neviem ako to mame urobene čo sa týka odvodu kondenzu, a či je tam vôbec tá zapachová uzavierka....Ten technik čo nam robil revíziu kotla to mal vybraté, povedal že to zasilikonoval, tak neviem....a čo sa týka toho prípadného zvieraťa, keby to tak bolo ako píšete, dá sa to z tej komínovej rúry nejako vybrať? Lebo už padla aj táto možnosť, len sme mysleli, že to mame niekde v priestore kotolne, ale to sme všetko detailne prešli, tam sme nič nenašli....Odpoveď na príspevok od pier:
Moze to byt aj bezpecnostny ventil, ktory vypusta… @pier , no zajtra to teda budem tlmočiť...Len ak by to tak bolo, tak potom zaujímavé, že sa to za tých cca 4-5 rokov neobjavilo....Inak ďakujem za postreh...Odpoveď na príspevok od elisss54:
@petersd , dakujem za názor... Neviem ako to mame… @elisss54 V mojom prípade to je tak, že mám jednu centrálnu komínovú vložku a spotrebiče sú do nej zaustené cez "T-prípojenia". To znamená, že čokoľvek, čo mi spadne do komína, spadne až dole na dno. Otvorím - a vyberiem. Inak, budem teraz cynický,... Ak smrad je od zdochnutého rozkladajúceho sa zvieratka, neboj sa, treba len vydržať. Zvieratko vyhnije, pozostatky uschnú a smrad sa stratí... 😁Odpoveď na príspevok od petersd:
@elisss54 V mojom prípade to je tak, že mám jedn… @petersd , dakujem pekne. Ja len nechápem ved my nemame žiadny otvor do komína, teda neviem ako by to pokial by tam niečo uhynulo malo cítiť v miestnosti. Odpad sme preplachovali tam je to čisté. Takže zostáva jedine ten komín...S tým rozkladom je to pravda, len teda neviem ako dlho to môže trvať, lebo máme stále otvorené okno, kurime von..