@kyselinocka Čo konkrétne myslíš?? Asi rošt ;-) ...Ja ho čistím ihneď po použití kým je teplý klasickým oceľovým kartáčom....Potom ho natriem jedlým olejom a odložím.. :-)
pouzivam normalny sprej na gril, ako nejak neriesim znacku, ale je fakt, ze pokial sa cisti este teply, tak to ide omnoho jednoduchsie dole. inak aj toro pasta je celkom fajn
@kyselinocka to ostatné ide vyčistiť aj tým popolom čo tam ostane , no bez čiernych ohorkov, ja ho preosejem a jemným to ide parádne a pri nasledujúcom kúrení to pri väčšom ohni vypáli, aby si nabudúce nič nezamastil daj si na mriežku i panvicu mimo ohňa a grilovať viac na miskách na to určených ako priamo na pahrebe, živánku len v alobale v pahrebe
@kyselinocka Tak si kúp čistiaci prostriedok na čistenie rúr na pečenie..Pekne odmastňuje a očistí.. Je to taká pena, ktorá sa aplikuje /môže sa aj za studena/ keď je gril ešte teplý..Vtedy to vieš stiahnúť handrou, ale použi rukavice kožené aby si sa nepopálila.. ;-) Za studena to ide tiež ale horšie. :-)
@martin107 Ako som spomínal že mám nerez a na to používam /kupoval som ho v At/ Edelstahl Pflege.. Ale iste aj u nás kúpiš niečo podobné na nerez..Ja to používam aj na nerez digestor, chladničku..Ja si spomínam asi pred polrokom som u babky čistil rúru od pripálených jedál ale ako sa volal ten spray Ti nepoviem, ale bordel išiel dole ako nič.Kupoval som ho v "TETA"..Ale bol z toho taký smrad že babku som poslal mimo domu a ja v respirárore na striekanie auta..ale som tú "špinu zažratú som dal dole " :-D tak že som zapol rúru a na to som nastriekal spray...Opakoval som to kým to nebolo preč. Keď to čistíš pravidelne tak je to hračka ;-)
@bubbo Kam sme odbočili hááááááááááááá??? :-D :-D Teraz sa nedá ani odbáčať lebo je "núdzový stav" predsa, / aj Ty s hafanom/ priamo domov a priamo do obchodu nič viac nič menej...Príkaz zhora!!! :-( :-D :-D