Odpoveď na príspevok od itgospa:
Ahojte, podarilo sa nam odlepit pismeno z mena mo… @itgospa origoš som mal na obojstrannej páskeOdpoveď na príspevok od jumt:
@itgospa origoš som mal na obojstrannej páske @jumt ved prave, i ja som zistil ze to pismeno drzi obostranna paska. ale obavam sa, ze ked dam taku obycajnu, aku mam doma, tak to nebude mat dlhu zivotnostOdpoveď na príspevok od itgospa:
@jumt ved prave, i ja som zistil ze to pismeno dr… @itgospa treba pouzit priamo nato urcenu :) predavaju sa, su to take hodne tenucke obojstranky kazdopadne, ako sa vam to nahodou podarilo ? :) ja som auto 13r bral na wapku, nedaval nejako pozor na pismenka aj tak tam drzia ako slak ono, zalezi aj od znacky :)Odpoveď na príspevok od milanista:
Ahoj, staci obycajne sekundove lepidlo, resp. tak… @milanista sekundovym ti to v pohode chytilo? tak to som prekvapeny, mne to vydrzalo asi tri dni a mohol som lepit znovu.Odpoveď na príspevok od majcco:
@milanista sekundovym ti to v pohode chytilo? tak… @majcco ano, drzi to uz par rokov :)Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
@itgospa treba pouzit priamo nato urcenu :) preda… @shadowmilan konkretne sa to podarilo manzelke pri umyvani auta na benzinke ;) ok, tak budem musiet teda to kupit. Kde sa to da kupit? nejaky obchod s autodoplnkami?Odpoveď na príspevok od itgospa:
Ahojte, podarilo sa nam odlepit pismeno z mena mo… @itgospa Ja by som to prilepil lepidlom Pattex Repair Extreme: https://www.obi.sk/lepidla/pattex-uni...Odpoveď na príspevok od milanista:
@majcco ano, drzi to uz par rokov :) @milanista tak potom musela byt jedine chyba v tom lepidle, ktore som pouzil.