Čím maľujete na drevo/preglejku?

Žienky - tie, ktoré robíte tabuľky z dreva, písmenká, a kadejaké tie pekné ozdobičky vyrezávané lupienkovou pílkou. Prosím vás o radu, čím tie preglejky/drievka maľujete?? Akrylovými farbami? Alebo čo na to vlastne chytí? Potrebujem vymaľovať malé drevené srdiečko, temperové farby som skúšala ale vôbec to nevyzeralo dobre. Ďakujem za radu :-) Potrebujem farbu ružovú a bielu, a do toho ešte veľmi výraznú žltú :-)
Odpovedať
Dobrý deň, mne manžel priniesol v 3l. balení z firmy Bauhaus, celé je to hnedé, plastkový obal a toto je odtieň céder, je to veľmi pekné, dostane to patinu, ale zostane štruktúra dreva zachovaná. Mne sa to páči, už si pripravujem veci na jesenné dekorácie a som to skúšala, pekne to chytí. Vraj majú aj iné odtiene, ale toto väčšie balenie sa viac oplatí. Pozriem Vám, ako sa to volá.
Odpovedať
@tinika11 dakujem, len ja potrebujem farebne srdce, skusila som akrylove farby a strasne vidiet tie tahy stetcom :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska skuste pouzit valcek-ci je to srdce malicke?existuju molitanove stetce
Odpovedať
@majsterslovenska nie, je vecsie, asi si skocim kupit ten molitanovy stetec ,dakujem :-)
Odpovedať
tiež so mala problem že bolo vidieť ťahy štetcom tak som skusila natierať hubkou na riad(a odvtedy robím len tak),prvý náter robim tak akoby som robila so stetcom,normalne farbu s hubkou rozotriem a druhý náter skor sposobom tupovania-hubky su predsa len lacnejsie ako molitanovy stetec ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?