Odpoveď na príspevok od slovakman22:
Aj nam pukla na dne žumpa, prisli poliaci, niečim… @slovakman22 V tomto prispevku som nechel poukazat na praskliny, lebo tie mozu vzniknut aj na slovenskych zumpach (hlavne prevazanim, prekladanim atd), ale na praktiky dopravcu, ze do nadrzi co maju byt vodotesne navrtaju diery len preto lebo su lenivi rozbalit cerpadlo.Odpoveď na príspevok od peter_durfina:
@slovakman22 V tomto prispevku som nechel poukaza… @peter_durfina zaujala ma nádrž ako septik pre KČOV, tam netreba väčšíu ako 3 m3, to je zdržanie 5-7 dní, potom už septik zapácha. To máte podľa projektu?Odpoveď na príspevok od jan45:
@peter_durfina zaujala ma nádrž ako septik pre K… @jan45 Nie nemam to podla projektu. Volil som z dovodu, ze v buducnosti by mala byt u nas kanalizacia a potom ju chcem vyuzivat na dazdovu vodu. Co sa tyka objemu, ten si dokazem regulovat vyskou prepadov v nornej stene a kedze bohuzial mam pozemok do mierneho svahu, tak budem potrebovat precerpavanie zo septiku do KCOV a teda vysku hladiny si viem nastavit aj vyskou sania cerpadla.