Odpoveď na príspevok od fjuri:
Mam namontovane dve klimatizacie AUX q smart plus… @fjuri aj ja mám dve a nič také som nepozorovalOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
v znacke problem nebude, proste asi nejaka chyba,… @shadowmilan, ale v oboch klimach bude rovnaka chyba? No neviem...Odpoveď na príspevok od fjuri:
Mam namontovane dve klimatizacie AUX q smart plus… @fjuri nemas na tej klime napojeny nejaky merak? Ja sice cvakanie nepocujem(mozno len v tej chvili nie som pri nej), ale z casu na cas si na meraku vsimnem, ze berie 50W (asi ohrev vanicky, alebo odosiela moje fotky do ciny, nvm)... Tak skus sa mrknut, ci ked ti rele cvakne, ci ma nejaky odber, ak ano, potom mozes zistovat co...Odpoveď na príspevok od toky1:
https://youtu.be/1sdonrSAmnI?si=F9b8ZZYMnba7mAGG … @toky1 urcite to niesu plasty. Aj plasty praskaju ked sa klima spusti a nebehuju plasty na prevadzkovu teplotu ci chladenia alebo kurenia a potom ked sa vypne to iste kym nenabere izbovu teplotu. To praskanie uplne nieco ine co popisuje a nejde o technicku zalezitost. Mne vyslovene cvaka relatko ako napriklad nejaky pohybovy senzor ak to mam k niecomu prirovnat. A presne to cvakne raz a pravidelne 1:30min to cvakne znovu ako vypnutie. Mam to uz odstopovane ;) a ten interval je cca 7h ale to tazko povedat nespim pritom cely den.Odpoveď na príspevok od minoo:
@fjuri nemas na tej klime napojeny nejaky merak? … @minoo no aj nad tym som rozmyslal ci to nema odber,ale mam to napojene na jeden samostatny istic dve klimatizacie. A obe cvakaju. Je to cudneOdpoveď na príspevok od jaakovac:
Ahoj ja mam tiez taku istu klimu a tiez pocujem t… @jaakovac zaujimave. A dlho mas tu klimu namontovanu? Ja od leta a cim dalej ma to viac stve. A hlavne to, ze ani technici nevedia co to je a ze vraj to nema, ale vyhovaraju sa jeden na druheho. Oni na montera monter, ze to je asi zaky druh klimatizacie. No neviem ta firma klimapreteba nic moc.Odpoveď na príspevok od fjuri:
@minoo no aj nad tym som rozmyslal ci to nema odb… @fjuri najlacnejsie riesenie: https://a.aliexpress.com/_EJaIDWN zapoj hocikde za ten istic a ked ti to cvakne, chod sa pozriet co ukazuje...Odpoveď na príspevok od fjuri:
@jaakovac zaujimave. A dlho mas tu klimu namontov… @fjuri a to ti akože vadí, keď raz za 7 hodín cvakne nejaké relatko? A že cvaká sekundová ručička na hodinách každú sekundu ti nevadí? Alebo že zapne kompresor chladničky? A potom vypne?