Odpoveď na príspevok od vojtti:
@skena škoda že ti nejdú pridať fotky, lebo takto… @vojtti čauko, už mi pridalo foto. No prúdom zasa nie, ale za deň+ noc bolo aj na zemi nakvapčane taky flačik 2x2 CM ( cca) ( moj odhad)(Odpoveď na príspevok od gas1201:
@petersd ako sa hovorí po anglicky že buy cheap b… @gas1201 Keď je systém zavzdušnený, určite z neho nič nevyteká!Odpoveď na príspevok od skena:
@vojtti čauko, už mi pridalo foto. No prúdom zasa… @skena Namáčaj do mláčky prst, pošúchaj medzi palcoma, povoňaj,... Ak sa Ti to bude zdať akoby mastné a vonia aj za chémiou, tak je to brzdová kvapalina... To nebude dobrým znakom, ale nie je to nejaká exkluzívna porucha. Úplne bežná vec. Odišlo najskôr "párcentové" gumové tesnenie v brzdovom valčeku, no problém v tom, že žiaden z dnešných mechanikov ho nebude meniť, ale vymenia celý valček. Jedno koleso: cca 10 € + robotaOdpoveď na príspevok od petersd:
@skena Namáčaj do mláčky prst, pošúchaj medzi pal… @petersd """že žiaden z dnešných mechanikov ho nebude meniť, ale vymenia celý valček. Jedno koleso: cca 10 € + robota""" Ty si ale z lacného kraja...🙂 Ja by som si NEDAL vymeniť iba tesnenie ALE komplet valček-vlastne hneď aj druhý vymeniť...Odpoveď na príspevok od petersd:
@skena Namáčaj do mláčky prst, pošúchaj medzi pal… @petersd Dobre ze ten valcek odisiel, v kotucovej brzde totiz nemal co hladat 😉Odpoveď na príspevok od petersd:
@skena A načo ste kupovali Jeepa, keď nemáte na j… @petersd Ty si dobrý trtko, vieš o tom? Kde tam vidíš bubon? Ja tam vidím brzdič kotúčovej brzdy.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@petersd Ty si dobrý trtko, vieš o tom? Kde tam v… @chinatech a ty tiez mas rychlu rozbusku, ked niekoho takto zvoleja trtkujes, za to, ze sa pomyli...Odpoveď na príspevok od minoo:
@chinatech a ty tiez mas rychlu rozbusku, ked nie… @minoo Nie, len snažíte sa tu niekomu pomôcť a namiesto toho ho len zavádzate. Ak neviem, tak som radšej ticho a nenapíšem blud.Odpoveď na príspevok od skena:
@epto prosím ťa koľko tá to vyšlo ten repas cely … @skena cca 140EUR s tym, ze vadny kus som odovzdal na repas.Odpoveď na príspevok od skena:
@epto prosím ťa koľko tá to vyšlo ten repas cely … @skena Cena záleží od toho, čo všetko tam bude treba meniť - ktoré komponenty. napíš značku, typ a motorizáciu auta, prípadne rok výroby, nájdeme ti ceny náhradných dielov.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@skena Cena záleží od toho, čo všetko tam bude tr… @chrobak7 len treba tam potom zapocitat este aj robotu, aspon orientacne.Odpoveď na príspevok od bejban:
@chrobak7 len treba tam potom zapocitat este aj r… @bejban To hej, to je kolkokrat aj vyssia polozka ako je cena tych nahradnych dielov. Niekedy je take jednoduche dostat sa k problemu a treba pol auta kvoli tomu rozobrat a zlozit.Odpoveď na príspevok od marcod:
@bejban To hej, to je kolkokrat aj vyssia polozka… @marcod To máš ako výmena žiarovky do predných svetiel, na niektorých autách.... Žiarovka do 10€ a pol auta musíš rozobrať aby si sa dostal k výmene...Ja na šťastie mám k nej perfektný prístup... S vypitím piva🍺 výmena žiarovky trvá max.10min.Odpoveď na príspevok od technik007:
@marcod To máš ako výmena žiarovky do predných s… @technik007 ... hej,... alebo keď pre (banálnu) výmenu rozvodového remeňa je nutné v servise vybrať von z auta celý agregát s prevodovkou, pohonom, ... Ja nerozumiem súčasným výrobcom - konštruktétom. Alebo sú totálni debili, alebo to robia zámerne (?)Odpoveď na príspevok od petersd:
@technik007 ... hej,... alebo keď pre (banálnu) v… @petersd Pozri, všetko sa montuje zvlášť motor-karoséria... Na motor namontujú všetko čo majú namontovať, zospodu ho upevnia a vec vybavená... Ich to nezaujíma, že to budeš raz meniť /napr. roz.remeň/ ...Veď aj servis si potrebuje zarobiť-materiál+práca... Materiál 50€-60€ a práca 60€x hodiny... A máš vymalované...Máš pravdu že na niektorých autách musíš dať dole pohonnú jednotku+ prevodovku, lebo ináč sa tam nedostaneš...Odpoveď na príspevok od bejban:
@chrobak7 len treba tam potom zapocitat este aj r… @bejban naviac v servise je cenník za tú istú prácu rozdielny, vraj podľa vybavenia servisu