Auto problém

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý, deň --- prosím vás, kto sa vyzná, niečo mi tečie naspodu auta, ze pneumatika zadná ľavá je zvnútra mokrá (olej+voda? Take medzi akoby), aj taká rúra je mokrá, mám fotky aj to čo tečie aj druhú stranu suchu
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od vojtti:

@skena škoda že ti nejdú pridať fotky, lebo takto…
@vojtti čauko, už mi pridalo foto. No prúdom zasa nie, ale za deň+ noc bolo aj na zemi nakvapčane taky flačik 2x2 CM ( cca) ( moj odhad)(
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gas1201:

@petersd ako sa hovorí po anglicky že buy cheap b…
@gas1201 Keď je systém zavzdušnený, určite z neho nič nevyteká!
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od skena:

@vojtti čauko, už mi pridalo foto. No prúdom zasa…
@skena Namáčaj do mláčky prst, pošúchaj medzi palcoma, povoňaj,... Ak sa Ti to bude zdať akoby mastné a vonia aj za chémiou, tak je to brzdová kvapalina... To nebude dobrým znakom, ale nie je to nejaká exkluzívna porucha. Úplne bežná vec. Odišlo najskôr "párcentové" gumové tesnenie v brzdovom valčeku, no problém v tom, že žiaden z dnešných mechanikov ho nebude meniť, ale vymenia celý valček. Jedno koleso: cca 10 € + robota
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@skena Namáčaj do mláčky prst, pošúchaj medzi pal…
@petersd """že žiaden z dnešných mechanikov ho nebude meniť, ale vymenia celý valček. Jedno koleso: cca 10 € + robota""" Ty si ale z lacného kraja...🙂 Ja by som si NEDAL vymeniť iba tesnenie ALE komplet valček-vlastne hneď aj druhý vymeniť...
Odpovedať

@skena Namáčaj do mláčky prst, pošúchaj medzi pal…
@petersd Dobre ze ten valcek odisiel, v kotucovej brzde totiz nemal co hladat 😉
Odpovedať

@skena A načo ste kupovali Jeepa, keď nemáte na j…
@petersd Ty si dobrý trtko, vieš o tom? Kde tam vidíš bubon? Ja tam vidím brzdič kotúčovej brzdy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chinatech:

@petersd Ty si dobrý trtko, vieš o tom? Kde tam v…
@chinatech a ty tiez mas rychlu rozbusku, ked niekoho takto zvoleja trtkujes, za to, ze sa pomyli...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@chinatech a ty tiez mas rychlu rozbusku, ked nie…
@minoo Nie, len snažíte sa tu niekomu pomôcť a namiesto toho ho len zavádzate. Ak neviem, tak som radšej ticho a nenapíšem blud.
Odpovedať

@epto prosím ťa koľko tá to vyšlo ten repas cely …
@skena cca 140EUR s tym, ze vadny kus som odovzdal na repas.
Odpovedať

@epto prosím ťa koľko tá to vyšlo ten repas cely …
@skena Cena záleží od toho, čo všetko tam bude treba meniť - ktoré komponenty. napíš značku, typ a motorizáciu auta, prípadne rok výroby, nájdeme ti ceny náhradných dielov.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@skena Cena záleží od toho, čo všetko tam bude tr…
@chrobak7 len treba tam potom zapocitat este aj robotu, aspon orientacne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bejban:

@chrobak7 len treba tam potom zapocitat este aj r…
@bejban To hej, to je kolkokrat aj vyssia polozka ako je cena tych nahradnych dielov. Niekedy je take jednoduche dostat sa k problemu a treba pol auta kvoli tomu rozobrat a zlozit.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od marcod:

@bejban To hej, to je kolkokrat aj vyssia polozka…
@marcod To máš ako výmena žiarovky do predných svetiel, na niektorých autách.... Žiarovka do 10€ a pol auta musíš rozobrať aby si sa dostal k výmene...Ja na šťastie mám k nej perfektný prístup... S vypitím piva🍺 výmena žiarovky trvá max.10min.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od technik007:

@marcod To máš ako výmena žiarovky do predných s…
@technik007 ... hej,... alebo keď pre (banálnu) výmenu rozvodového remeňa je nutné v servise vybrať von z auta celý agregát s prevodovkou, pohonom, ... Ja nerozumiem súčasným výrobcom - konštruktétom. Alebo sú totálni debili, alebo to robia zámerne (?)
Odpovedať

@technik007 ... hej,... alebo keď pre (banálnu) v…
@petersd Pozri, všetko sa montuje zvlášť motor-karoséria... Na motor namontujú všetko čo majú namontovať, zospodu ho upevnia a vec vybavená... Ich to nezaujíma, že to budeš raz meniť /napr. roz.remeň/ ...Veď aj servis si potrebuje zarobiť-materiál+práca... Materiál 50€-60€ a práca 60€x hodiny... A máš vymalované...Máš pravdu že na niektorých autách musíš dať dole pohonnú jednotku+ prevodovku, lebo ináč sa tam nedostaneš...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bejban:

@chrobak7 len treba tam potom zapocitat este aj r…
@bejban naviac v servise je cenník za tú istú prácu rozdielny, vraj podľa vybavenia servisu
Odpovedať
Dajte si ale na mechanikov naozaj pozor.Nam včera opravil sused mechanik 9miestnu dodávku,hm bola tam prepichnuta pumpicka do motora od nádrže,ze do slova 3 v pichi ako by od srobovaka,nevedel si to vysvetliť ani muž a ani mechanik.
Odpovedať
Niektorí to vedia robiť tak,že urobia škodu aby sa človek tam znova vrátil,a takú co človek hneď nezbadal a je to dosť ťažko preukázateľne.Takze naozaj ani ten mechanik nie je mechanik aj tu si to veľmi dobre overte všetko.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?