Ahojte, vie mi niekto poradit aky notebook by som si mala kupit na beznu pracu s nim, ale zasa aby bol kvalitny... dajte nejake typy prosiiiim ja sa v tom moc nevyznam. Dakujem
Ja mám Sony Vaio PCG-71213M a som spokojná, predtým som mala HP Pavilion a nebola som príliš spokojná hlavne prehrievanie sa bola pri Hp-čku bežná vec aj pri minimálnom zaťažení...
tiez mam sony vaio, ale VPCEC2M1E, bol sice dost drahy, ale je perfektny a krasny :)
ale myslim, ze na bezne vyuzivanie je dobry hocijaky notebook, pozri si asus, acer, toshiba
Zle polozena otazka. To akoby som sa pytal na fore - ake auto je pre mna to spravne, chcem len normalne jazdit a chcem aby bolo kvalitne. ;-)
Zavisi to od mnohych veci. Napr. prve kriterium je cena (u vacsiny ludi). Dalej, aky operacny system chces na nom pouzivat, od toho sa odvija hardware (komponenty). Rozlisenie displeja - staci ti slabsie, alebo budes pracovat aj s fotkami, kde treba co najvacsie rozlisenie? Co je pre teba bezna praca? Nakolko sa nevyznas, predpokladam, ze nejake surfovanie po Internerte, word, excel, pozeranie fotiek a videi. Displej - chces matny, co menej odraza okolie, alebo s lesklym displejom, ktory ma sice vacsi kontrast, ale vidis v nom vsetko okolo seba... Musis si najprv zadat kriteria, co presne na nom chces robit a potom sa popytat znalejsieho cloveka. Konkretny model ti neporadim, nakolko s notebookmi nepracujem (myslim s roznymi druhmi a vyrobcami), ale nedoporucujem tzv. netbooky - bola to len modna vlna mobilnejsieho zariadenia, su to vacsinou len slabe notebooky s malym rozlisenim displeja - povacsinou na mobilne surfovanie. Dalej je este otazka - vydrz baterie a hmotnost, az potom je na rade farba. ;-) Budes potrebovat vacsiu vydrz baterie, alebo bude vyuzivany prevazne doma na stole a chces len mobilny komp, co si vies odniest - vtedy ti na hmotnosti tak nezalezi. Mozno by ti vyhovel aj nejaky tablet. Je toho velmi vela, musis si najskor teda ujasnit, ze co chces a potrebujes...