Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
Či už patríte medzi milovníkov živého ihličia, al… @denisa_hajdukova Moja drahá polovička je milovníčkou ručných prác v štýle háčkovania, vyšívania.. Takže náš stromček má prevažne háčkované ozdoby, všade nám visia vyšívané obrazy a pravdupovediac už ich nemám kde vešať... Pred rokmi sme mávali vždy stromček ladený do nejakej farby-modrá, zlatá, červená, bol prepchatý všakovakými trblietkami a ozdobami. Ale tento rok sme si povedali, že to skúsime viac tradične a jednoducho.Odpoveď na príspevok od zicher:
@denisa_hajdukova Moja drahá polovička je milovní… @zicher WAW 😍Je naozaj nádherný. Trendy sa vracajú a takéto zdobenie je v móde. Veľmi pekné.Odpoveď na príspevok od raphael42:
Náš stromček. @raphael42 výborný nápad- tá biela dečka imitujúca sneh a schovávajúca stojan. 👍️Odpoveď na príspevok od zicher:
@raphael42 výborný nápad- tá biela dečka imitujúc… @zicher a hlavne máme sklenené ozdoby, takže ak nejaká náhodou spadne, nič sa jej nestane. 🙂 Takže je to aj veľmi praktické. Príjemné sviatky prajem.Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
Či už patríte medzi milovníkov živého ihličia, al… @denisa_hajdukova Fotku nedám, lebo stromček nemáme. Staviame ho až na štedrý deň. Nie ako poniektorí, už na dušičky.... Ale môžem dať minuloročný....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@denisa_hajdukova Fotku nedám, lebo stromček nemá… @megdesign V niektorých rodinách sa stavia 6. decembra. Ja podľa toho, ako vychádzajú sviatky. Včera som mala voľno, tak som ho využila :-) Stromček krásny.Odpoveď na príspevok od emilia25:
Este neni hotovy,ale je to praca nasich detiii,od… @emilia25 to je na tom to najkrajšie, keď sa spojí pri ozdobovaní celá rodinaOdpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
Stromček umelý. Doplnila som ho o jarabin, lebo s… @denisa_hajdukova wau, ten je! U nás sme tiež zvykli stavať stromček s deťmi až tesne pred, alebo v deň vianoc. Ale deti nám už vyleteli z hniezda. Manželka nechce nechávať zdobenie na poslednú chvíľu, tak si dopredu všetko nachystala a stromček jej pripomína, že deň D sa blíži a na vianoce ku nám prídu aj deti. A na vianoce sa treba tešiť. Máme nejaké cestovateľské aktivity, aj pred vianocami a tiež aj po nich, medzi sviatkami. Takže, zdobíme stromček vopred, aby sme neboli v strese, že nestíhame. Hned po 1.1 vždy stromček rušíme. Nemáme radi umelo predlžovanie Vianoc. Po Novom roku začíname s čistným štítom. Tešíme sa už na iné nové aktivity. Vianoce sú za nami, tak načo si ich umelo predložovať? Prídu ďalšie, na ktoré sa budeme tešiť.Odpoveď na príspevok od zicher:
@denisa_hajdukova wau, ten je! U nás sme tiež … @zicher aj my preto robíme stromček skôr, lebo variť, riadiť a ešte aj strom robiť a všetko si užiť sa nedá. takže si delegujeme takéto činnosti na viac dní a žiadny zhon. Stromček si ale nechávam veeeeľmi dlho. Páči sa mi ako dekorácia :-) Kedysi sa dával dole u nás na Troch kráľov tuším. Mení sa to podľa toho, ako to cítime :-)Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
@megdesign V niektorých rodinách sa stavia 6. dec… @denisa_hajdukova krasne obdobie,ked si konecne vsetcia posadaju k 1 stolu a vsetcia spolu ako rodina jedia.V dnesnej dobe,je toto naozaj iba na vianoce,co je velka skoda.U nas sa tak jedava kazdy den,vzdy v rovnaku hodinu.