Aký máte vianočný stromček? Podeľte sa s nami o fotografie

Profilova fotka
Či už patríte medzi milovníkov živého ihličia, alebo preferujete stromčeky umelé, zaujíma nás, ako ste ho tento rok vyzdobili. Podeľte sa s nami o fotografie a inšpirujte tak ostatných z fóra, ktorý ešte stromček nezdobili. Nie je to súťaž. Ani priestor na hejty. Iba sa potešme krásnymi dekoráciami a vianočnou výzdobou. Nepretekajme sa v tom, kto má na strome krajšie dekorácie, kto použil vianočné ozdoby po mamke, kto vyrobil vlastné a kto nakúpil vo veľkoobchode. Nesúťažme, nekritizujme, ale potešme sa niečím pekným, čo zdobí naše príbytky. Svoj stromček rada pridám. Plánujeme ho vyzdobiť v sobotu :-) Ak však hľadáte inšpiráciu, mrknite aj sem ➡️ https://www.modrastrecha.sk/magazine/...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:

Či už patríte medzi milovníkov živého ihličia, al…
@denisa_hajdukova Moja drahá polovička je milovníčkou ručných prác v štýle háčkovania, vyšívania.. Takže náš stromček má prevažne háčkované ozdoby, všade nám visia vyšívané obrazy a pravdupovediac už ich nemám kde vešať... Pred rokmi sme mávali vždy stromček ladený do nejakej farby-modrá, zlatá, červená, bol prepchatý všakovakými trblietkami a ozdobami. Ale tento rok sme si povedali, že to skúsime viac tradične a jednoducho.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zicher:

@denisa_hajdukova Moja drahá polovička je milovní…
@zicher WAW 😍Je naozaj nádherný. Trendy sa vracajú a takéto zdobenie je v móde. Veľmi pekné.
Odpovedať
Profilova fotka
u babky
Odpovedať
Este neni hotovy,ale je to praca nasich detiii,od takmer 2r az po 16r.
Odpovedať
Deti skonciliii.
Odpovedať
🎄🙂
Odpovedať
Náš stromček.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od raphael42:

Náš stromček.
@raphael42 výborný nápad- tá biela dečka imitujúca sneh a schovávajúca stojan. 👍️
Odpovedať

@raphael42 výborný nápad- tá biela dečka imitujúc…
@zicher a hlavne máme sklenené ozdoby, takže ak nejaká náhodou spadne, nič sa jej nestane. 🙂 Takže je to aj veľmi praktické. Príjemné sviatky prajem.
Odpovedať
My len takto aj tak je nas drobec vkuse rukami v nom 🤣
Odpovedať
Článok sa načítava...

Či už patríte medzi milovníkov živého ihličia, al…
@denisa_hajdukova Fotku nedám, lebo stromček nemáme. Staviame ho až na štedrý deň. Nie ako poniektorí, už na dušičky.... Ale môžem dať minuloročný....
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@denisa_hajdukova Fotku nedám, lebo stromček nemá…
@megdesign V niektorých rodinách sa stavia 6. decembra. Ja podľa toho, ako vychádzajú sviatky. Včera som mala voľno, tak som ho využila :-) Stromček krásny.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od emilia25:

Este neni hotovy,ale je to praca nasich detiii,od…
@emilia25 to je na tom to najkrajšie, keď sa spojí pri ozdobovaní celá rodina
Odpovedať
Profilova fotka
Stromček umelý. Doplnila som ho o jarabin, lebo sa mi tento trend veľmi zapáčil a potom som dala asi 15 metrov reťazí vyrobených z gulí. Na umelých stromčekoch sa mi páči ako to niekto nazýva preplácanosť. Keď budem mať živý, bude veľmi jednoduchý, lebo sám stromček je ozdoba. Hlavne nech má každý stromček taký, aký sa mu páči. Veľký, malý, živý, umelý, hojne alebo jednoducho ozdobený. O to na Vianoce vôbec nejde. Nezáleží ani na tom, čo je pod stromčekom, ale kto sa zíde okolo neho.
Odpovedať
Aj nas 🎄
Odpovedať

Stromček umelý. Doplnila som ho o jarabin, lebo s…
@denisa_hajdukova wau, ten je! U nás sme tiež zvykli stavať stromček s deťmi až tesne pred, alebo v deň vianoc. Ale deti nám už vyleteli z hniezda. Manželka nechce nechávať zdobenie na poslednú chvíľu, tak si dopredu všetko nachystala a stromček jej pripomína, že deň D sa blíži a na vianoce ku nám prídu aj deti. A na vianoce sa treba tešiť. Máme nejaké cestovateľské aktivity, aj pred vianocami a tiež aj po nich, medzi sviatkami. Takže, zdobíme stromček vopred, aby sme neboli v strese, že nestíhame. Hned po 1.1 vždy stromček rušíme. Nemáme radi umelo predlžovanie Vianoc. Po Novom roku začíname s čistným štítom. Tešíme sa už na iné nové aktivity. Vianoce sú za nami, tak načo si ich umelo predložovať? Prídu ďalšie, na ktoré sa budeme tešiť.
Odpovedať
Profilova fotka

@denisa_hajdukova wau, ten je! U nás sme tiež …
@zicher aj my preto robíme stromček skôr, lebo variť, riadiť a ešte aj strom robiť a všetko si užiť sa nedá. takže si delegujeme takéto činnosti na viac dní a žiadny zhon. Stromček si ale nechávam veeeeľmi dlho. Páči sa mi ako dekorácia :-) Kedysi sa dával dole u nás na Troch kráľov tuším. Mení sa to podľa toho, ako to cítime :-)
Odpovedať

@megdesign V niektorých rodinách sa stavia 6. dec…
@denisa_hajdukova krasne obdobie,ked si konecne vsetcia posadaju k 1 stolu a vsetcia spolu ako rodina jedia.V dnesnej dobe,je toto naozaj iba na vianoce,co je velka skoda.U nas sa tak jedava kazdy den,vzdy v rovnaku hodinu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?