Akrylatova vaňa - zvuky

Ahojte. Bývame v novostavbe dva roky, kúpeľňu máme urobenú tri roky a začínam si všímať,že keď v jednom mieste zaťažíme vaňu svojou váhou tak tam akoby vŕzga, pokiaľ viem, nerobilo to, začalo nedávno. Vaňa je Vagnerplast, akrylatova, rohová. Ja sa len bojím, aby nepraskla, alebo sa nezlomila, alebo takéto niečo. Nemám chuť sa v nej kvôli týmto obávam ani kúpať. Vedel by mi niekto povedať, čo to môže byť?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zizzinka:

Ahojte. Bývame v novostavbe dva roky, kúpeľňu mám…
@zizzinka aj citis nejaky pohyb, prehyb, pruzenie? Akrylatove vane maju nozickovy podstavec a aby sa zabranilo nechcenemu prehybaniu a pruzeniu, tak sa este podkladaju a mozno ju mas podlozenu len ciastocne a niecim co sa za ten cas stlacilo a vrzga to ked sa to pri zatazeni zase dotyka... To je jedna z veci co by to mohla byt... Neda sa ti tam nakuknut?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@zizzinka aj citis nejaky pohyb, prehyb, pruzenie…
@minoo nie necítim žiaden prehyb ani nič také... Len ten zvuk..pozrieť sa tam dá len mám tam práčku a museli by sme ju vyťahovať čo sa mi teraz nechcelo... Máme ju aj podloženu aj na nožičkách
Odpovedať
Profilova fotka
Vrzgat moze aj na tych prichytkach na stene na to staci mikropohyb. Pokial sa neprehyba je dobre.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Vrzgat moze aj na tych prichytkach na stene na to…
@wolodymyr nie práveže nič necítim ani nevidím a vrzga to akoby na dne od steny, nie pri stene... Ale môže byť aj toto čo vravíte... Ale hádam to nepraskne tá vaňa... Len ma to štve...švagrinej ani segre to nerobí (obe majú rovnú vaňu tiez akryl) ja som aj ťažšia tak dúfam že nie kvôli mne...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zizzinka:

@wolodymyr nie práveže nič necítim ani nevidím a …
@zizzinka my mame taky ten kupovany zmontovany sprchovy kut a tam vanicka tiez robi zvuky, ked sa sprchujeme. drzi uz niekolko rokov, tak neriesim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?