Ako ste spokojní s internet na doma od O2?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, chcem sa spýtať na názory a skúsenosti internetu na doma od O2, najlepšie zlatý alebo prípadne modrý. Je citeľná agregácia počas dňa? Aká je stabilita, bývajú výpadky alebo problémy? Ste spokojní s rýchlosťou? Nie je rýchlosť výrazne nižšia ako udávaná podľa konkrétneho produktu? Vďaka
Odpovedať
@corel66 skúste TES Media, je to síce optika, ale pozrite si či nieje natiahnutá aj vo vašom meste. Ja som napr nevedela že nám ide popred dom 🤭 a je super
Odpovedať
@corel66 To volajú agregácia. V podstate ju uplatňuje asi každý poskytovateľ. Niekto viac, iný menej. @tabitka337 Aj po metalike majú slušné rýchlosti. Máme od nich už niekoľko rokov pripojenie a rýchlosti sú naozaj stabilné. Povedal by som, že naozaj bez problémov a spoľahlivosť. Akurát tie ceny nie sú zrovna najnižšie a je to iba malý, lokálny poskytovateľ.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@frantisekca tu ide o pointu, ked si platim za sluzbu tak ju chcem aj naplno vyuzivat. Upozornim zakaznim minimalne na skutocnost, ze v istych pripadoch v podstate tu 100mbps nikdy nedosiahnem. V takom pripade by som si tu sluzbu ani neobjednal.
Odpovedať
@tabitka337 byvam v obci na vychode tu je optika velka vzacnost 🙂
Odpovedať
riesil som internet na chalupe v dedinke na horehroni (okolie Brezna). Optika v nedohladne, ziaden lokalny poskytovatel tam nie je, takze som musel ist do internetu od mobilnych operatorov - O2/4rka/Orange. Pozical som si od znamych SIMky a vyskusal som kto ma najlepsi signal a podla toho som sa rozhodol. U mna vyhral Orange, ale o dedinu dalej to moze byt niekto iny. Rozhodovat sa podla ceny je nezmysel. Naco mi je o 3E lacnejsi produkt, ktory nefunguje. Mam Home Safe 4G Optimal za 13.5E, s 2r. viazanostou, 200GB dat a rychlostou 15/2. Za 5E si viem dokupit 240GB dat naviac. Dostal som LTE router za 20E vdaka viazanosti.
Odpovedať
my uz mame od nich internet roky da sa povedat a vobec by som nemenil. predtym sme skusali ineho nemenovaneho operatora, ale to sa nedalo porovnat absolutne. to bolo nieco strasne aj to pokrytie aj komunikacia s nimi aj celkovo. proste hroza. teraz je to fajn ako to je, takze by som isto nemenil, nemam dovod.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobrý deň,vie mi tu niekto poradiť ako odstúpiť od O2 internetu?Sú to podvodníci sľubujú že sú bez viazanosti,ale ak chce človek odstúpiť od zmluvy,tak mu narubu také pokuty.Vie mi tu niekto poradiť ako na nich? Ďakujem
Odpovedať
@peto1804 neviem Ti síce poradiť, ale pokiaľ si dobre pamätám, tak samotná služba je síce "bez viazanosti", ale pokiaľ odídeš skôr ako štyroch rokoch, tak po Tebe budú chcieť alikvotnú čiastku za router a anténu. Čo je úplne jasné zo zmluvy, ktorú si podpísal..
Odpovedať
@lrdk a to nemôžeš vrátiť? oni to môžu využiť , tebe bude od iného k ničomu
Odpovedať
@duzu keď som podpisoval zmluvu pred cca dvoma rokmi tak to isto vrátiť nešlo. Možno už majú inú politiku, neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
pisu Neobmedzený O2 Internet na doma , ale hned pod tim je 250GB dát. nemali sme potuchy kolko minieme ked sme to aktivovali nakolko vdzy sme mali okolo bratislavy perfektny interenet za perfektnu cenu https://www.radiolan.sk/domacnosti/po... a nikdy sme nemali problem. tu sme v dedine 30min od velkeho mesta Komarno-Nove zamky , takze silnejsi ako BIELY nevedia ponuknut. ak u nas je niekto na navsteve tak data su spotrebovane do 2ch tyzdnov a potom ide ale len tak tak :( pokial si pamatam jetam az 4 rocna viazanost s pokutov cez 400eur
Odpovedať
Profilova fotka
este som chcela dopisat ze ich ruter https://www.alza.sk/mikrotik-rbd52g-5... funguje iba v miestnosti. akonahle prejdem za stenu von s izby uz signal nieje
Odpovedať
Článok sa načítava...
Čauko, bývam v dedine na konci sveta. Panu bohu za chrbtom. Mal som tu pol roka orange, niekedy som dosahoval "až" 16mbps, čo je v roku 2023 pre programátora úplne neuveriteľné. Platil som dajakých 24€ či koľko. Až ma to jedného dňa, keď som mal 3mbps dožralo, napísal som tetke v O2 chate. Druhý deň prišiel technik a hneď aj nameral 96 mbps, čo je asi 32 krát viac ako Orange. Takže nebolo o čom, hneď som zmenil aj číslo, zrušil orange net aj mobil. Signál mám lepší aj na mobile, v tých častiach domu, kde som predtým orange vobec nechytal, mám teraz 4-5 paličiek, čiže plný signál. Net nie je o čom, je to tisickrát lepšie, mám zlatý paušál a nebanujem. Ešte aj technik bol veľmi ochotný a milý. Moje aktuálne stats: https://snipboard.io/LOEdKg.jpg
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od arcticcode:

Čauko, bývam v dedine na konci sveta. Panu bohu z…
@arcticcode su lokality kde ma lepsi signal/pokrytie O2, su lokality kde Orange, takze v dedinach "na konci sveta a Panu bohu za chrbtom" mozu byt rozdieli medzi jednotlivymi operatormi priepastne. Ja byvat v takejto lokalite tak by som nasiel nejakeho suseda a zobral by som s nim napoly Starlink od Elona, momentalne je za 60E mesacne. P.S. Teraz sa este modli aby si dalsich 100 susedov nezobralo net od O2, potom ti to pojde kusok pomalsie a budes tu vypisovat aky je O2 shit. Ja
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zacik:

@arcticcode su lokality kde ma lepsi signal/pokry…
@zacik Ale netaraj. Na O2 je napojeny cely tento naš region. Nepytal som sa technika, koľko tu je O2čkárov, ale vravel, že bol v troch novostavbach tento týždeň montovať O2 net. 21:47 aktuálna rýchlosť: https://snipboard.io/H7ZKGR.jpg
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?