Odpoveď na príspevok od petersd:
Aký máte trik na to, ako objaviť (alebo čakať na)… @petersd Skus napriklad visualping.io Uzitocny nastroj, kde zadas webstranku, oznacis cast obrazovky (napriklad tu cast kde je cenovka) a nastavis si aby ti prisla notifikacia, ked sa web zmeni. Uzitocne nie len pre sledovanie cien :)Odpoveď na príspevok od petersd:
Aký máte trik na to, ako objaviť (alebo čakať na)… @petersd Nemusite otrocit na heureke. Na to tam ma "strazenie ceny", funguje to velmi dobre.Odpoveď na príspevok od megalord:
@petersd Nemusite otrocit na heureke. Na to tam m… @megalord toto som presne chcel odporucit. vyuzivam to pravidelne, ked planujem nejaku kupu, ale cena sa mi zda privysoka a vidim na tom grafe, ze sa zvykne casto menit, tak nastavim a pockam si.Odpoveď na príspevok od anulienacka:
Ja si nechavam zasielat do mailu newslettery aleb… @anulienacka Tak ale v newlettery ti nechodí info o zmene cien? Jedine ak niečo ide do akcie, že o tom dostaneš info. Ale neposkytujú ti info o tom konkrétnom produkte.Odpoveď na príspevok od dwh:
@petersd Skus napriklad visualping.io Uzitocny n… @megalord @davco3 ...ale toto funguje napr. len na Heureke, či podobných porovnávačoch cien. No, kopec dobrých firiem (najmä značkových) nie je tam registrovaných... @dwh toto vyzerá byť zaujímavé, musím to oskúšať.... vďaka. (pritom nič nebráni tomu, aby som to aplikoval aj na stránkach objavených cez Heureku, nie? 😉 )Odpoveď na príspevok od petersd:
@megalord @davco3 ...ale toto funguje napr. len … @petersd Presne, ja cez ten tool sledujem napríklad spustenie predaja vstupeniek, alebo aktualizáciu webu ktorý ma z nejakého dôvodu zaujíma :)Odpoveď na príspevok od dwh:
@petersd Presne, ja cez ten tool sledujem napríkl… @dwh pozeral som už na ten visualping.io , ale zatiaľ netestoval. Teda do neho môžem nahádzať celý zoznam sledovaných webov, alebo to sleduje iba na jeden web ?Odpoveď na príspevok od petersd:
Aký máte trik na to, ako objaviť (alebo čakať na)… @petersd nijaky trik nemam 😅 kuoujem vtedy ked nieco chcem, necakam na nejake akcie... maximalne pogooglim vi existuje pre danu znacku zlavovy kupon, ale je mi jedno ci ano alebo nie, o par minut bud s kuponom alebo bez objednavam a platim.Odpoveď na príspevok od zipsuliak:
@petersd nijaky trik nemam 😅 kuoujem vtedy ked ni… @zipsuliak No, keď treba, tak treba, vtedy už niet čo riešiť. Avšak, zober si situáciu, že máš nejaké náradie - stroj, ktoré ešte slúži, ale Ty vidíš, že už miestami chce kychnúť, občas v ňom niečo zaprská a pod., teda že asi pomaly dosluhuje. Nuž vyhliadneš si zopár zaujímavých stránok, dáš ich do nejakého sledovača (ako napr. tu vyššie) a čakáš, či sa náhodou neobjaví dáka dobrá akcia. Je predsa rozdiel, či zaplatíš za mašinku napr. plných 900 €, alebo či ju kúpiš v akcii za 500 €, nie ? 😉Odpoveď na príspevok od petersd:
@zipsuliak No, keď treba, tak treba, vtedy už nie… @petersd tak reálnu skoro 50% akciu som už dlho nevidel :) v mojom odvetví je to tak 10- výnimočne 20% :D a to je suma ktorú ak vychytám tak poteší ale ak nevychytám tak neriešim.. jasné že ak sa máme baviť skoro o 50% akcii tak na to by som aj ja skúsil počkať :D to už sa oplatíOdpoveď na príspevok od petersd:
@dwh pozeral som už na ten visualping.io , ale z… @petersd Vo free verzii je to nejak obmedzene. Obmedzenie sa tyka hlavne poctu kontrol zmeny na webe za mesiac. Ona ta aplikacia v praxi na pozadi v stanovenych intervaloch nacita web a hlada na nom rozdiely, v pripade zmeny posle notifikaciu. Potom je plateny balik kde je tych kontrol webu viac.Odpoveď na príspevok od zipsuliak:
@petersd tak reálnu skoro 50% akciu som už dlho n… @zipsuliak Máš pravdu s výškami zliav... Nepoznám obchodnú firmu, ktorá by urobila akciu na výrobok so zľavou väčšou, než je obchodná marža firmy. Jednoducho, do straty sa nesmie ísť za žiadnu cenu ! 😁