Ako dlho ste hľadali domček?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spýtať, ako dlho ste hľadali domček svojich snov. Stanovili ste si hneď finančný strop, rozhodli ste sa hneď pre konkrétny stav (my uvažujeme o novostavbe), alebo ste počas hľadania menili svoje požiadavky?
Odpovedať
Profilova fotka
@adus123 asi tak pred rokom sme si vyhliadli pozemok (taky mensi) a zacali sme hladat projekt domu, ktory by sa tam zmestil. Nejaka savebna firma ponukala zatial nepostavene domy okrem ineho aj na tomto "nasom" pozemku, projekt, ktory tam mali navrhnuty sa nam celkom pacil. Tak sme ich oslovili, ze by sme teda mali zaujem o TEN pozemok s TYM domom. Lenze ten pozemok uz bol predany, tak sme si kusok vedla vybrali iny pozemok a nakoniec sme tam dali aj uplne iny projekt. No a TA firma nam akurat dokoncuje hrubu stavbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa tiez sme tak jeden chceli kupit..nasli sme na nete ze nejaka firma bude stavat dom na kluc, cena vratane pozemku....domcek sa nam pacil, ze ideme to doho...ked som zavolala do realitky, zistila som ze pozemok je v lokalite, ktora nam nevyhovuje...tak nas nadsenie opadlo...na pozemok vedla,kde budu tiez stavat ten isty domcek, vplyvaju tie iste okolnosti ako na ten prvy...tak mame smolu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
my sme hladali dlhoo predlhoo.. ale zacinali sme s tym ze ideme kupit nejaky startovaci bytik..2i.. potom ze reku radsej 3i.. v Ba.. potom sme si povedali, ze vlastne to nemusi byt Ba, a ze za tie peniazky uz moze byt aj domcek, hoci len radovka.. tak sme hladali domcek.. potom sme nasli za dobru cenu uz aj samostatne domceky.. no 2x sa nam stalo ze nam niekto vyfukol dom pod nosom.. a tak sme sa nastvali, kupili pozemok a zacali stavat:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?