Aké máte tieniče geopatogénnych zón?

Zobraz úvodný príspevok
Ahoj ľudkovia, prosím ak niekto viete niečo o možnosti rušenia geopatogennych zon v bytoch a pod. prípadne máte i osobné skúsenosti, prosím ozvite sa, moc by som potrebovala konzultovať. dakujem a čakáám :-) li19
Odpovedať
1
8
9

Odpoveď na príspevok od petersd:

@st89 Nerozumieš tomu vôbec, preto sa tomu aj vys…
@petersd trochu som googlil. Zda sa Vam to normalne? Alebo je to len nieco ako vytiahnut od ludi peniaze. Si predstav, vytvorim si web, urobim si palicky a pridem k tebe do bytu a ty mi este aj zaplatis....to je cez ciaru
Odpovedať

@st89 ak na nejaký priestor pustíš nezávisle na s…
@petersd ak sa budu zhodovat, tak potom by som sa nad tym zamyslel, lenze taka situacia nenastane, lebo by si musel vsetkych zaplatit :), preto zavolas iba jedneho na zaklade referencii a budes mu verit a tvoje podvedomie sa s tym uspokoji a nastane "odrusenie GPZ".
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od st89:

@petersd ak sa budu zhodovat, tak potom by som sa…
@st89 Si Ty toto predstav, že niekedy sa za "pravdu poznania" aj platí. A ja som zaplatil,... iba za poznanie. Mal som 4 senzibilov, a všetci boli fyzicky na mieste. Samozrejme, v rozpäti niekoľkých dní, a žiaden nevedel o tom, že tu už niekto bol pred ním. (S "odborníkmi", ktorí vyšetrujú iba "na diaľku" som nič neriešil)... V jeden deň som privolal aj vnučku, nič nepovedal, dal do ruky virgule,... a ohýbali sa aj u nej. Nechajme to ale tak... Ty vieš svoje, ja viem svoje....
Odpovedať

@st89 Si Ty toto predstav, že niekedy sa za "prav…
@petersd dobre, ak to mas odskusane ze 4 ludia nezavisle urobili ten isty vysledok- tak to je naozaj na neuverenie. (nic nezosmiesnujem, ak je to pravda, treba to skumat...) Ak a ohybali aj u vnucky, preco si potom platil 4 senzibilov? ako je to mozne? je na to nejaky fyzikalny zakon? chcem diskutovat slusne, zaujima ma pravda... Mozno ta vnucka v sebe objavila nejaku schopnost...ktovie
Odpovedať

@petersd dobre, ak to mas odskusane ze 4 ludia ne…
@st89 Jeden z tých senzibilov, čo boli u mňa je povolaním inžinier a GPZ sa venuje dlho, chodí aj po sympóziách. Pýtal som sa, že na akom princípe to presne funguje? Usmial a vraví, že nevie,... Ale že sa to správa nak, než obyčajné EMG žiarenie, či zemský magnetizmus. Tak Ti poviem, vo svete sa už robil nespočet pokusov na (ne)potrvdenie existencie GPZ. Musím povedať, že existencia GPZ sa potvrdila, no žiaden z pokusovale nepotvrdil 100%-tnosť spôsobu šetrenia a väčšina pokusov sa stále ešte nachádza v oblasti štatistickej náhody. To že u mňa 4 ľudia zo štyroch povedali to isté tiež považujem za náhodu. Napr. okrem iného, všetci štyria mi na jednom pozemku vyznačili "žilu", skonštatovaním, že tu "niečo je a ide to takto - smer"... Prišiel bager kopať studňu, a tak v hĺbke 3 - 4 metroch narazil na starý, už nepoužívaný vodovod z oceľovej 1" rúry, o ktorom už nik nevedel.... Vnučka? Žiadna extraschopnosť!... Toto v rukách funguje aj kadejakému bagristovi, inštaláterovi, remeselníkovi,... Treba si to len párkrat poskúšať, zistiť ako na to a rúry, káble, (ale aj vodu) si nájdeš takto aj sám
Odpovedať

@st89 Jeden z tých senzibilov, čo boli u mňa je p…
@petersd tak ale ak to funguje u kazdeho, to znamena ze tie prutiky=vyrgule musia byt nejake ovplyvnene... asi si to idem vyskusat..... nic sa mi nepohlo....
Odpovedať
Profilova fotka

@st89 Si Ty toto predstav, že niekedy sa za "prav…
@petersd Chcem sa opýtať, či si aj nejak teda naložil s výsledkom týchto meraní, pokusov, alebo ako to mám nazvať. Či proste, boli u teba ľudia, čo to akože pozisťovali a potom čo ďalej?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od delfabo:

@petersd Chcem sa opýtať, či si aj nejak teda nal…
@delfabo aj mna to zaujima ako s tym nalozil @petersd ci to nieco realne zmenilo alebo ani moc nie.? Lebo je tu este taka moznost ze GPZ su realne, existuju, ale nemozno sa ich zbavit alebo tie zony odklonit a ludia ktori sa "akoze" venuju tomu aby to ovplyvnili iba vytiahnu peniaze od investora.
Odpovedať

@st89 ak na nejaký priestor pustíš nezávisle na s…
@petersd uved aké a čo vlastne meriaš?, mám elektro učí sa akurát čo je pre človeka nebezpečné a dá sa to odmerať , všetko záleží od výšky napätia a tým aký prúd môže prechádzať medzi rôznymi časťami tela, najnebezpečnejšie je medzi oboma rukami,zasiahne srdce, preto jednoduchá rada , jednu ruku vždy do prdele
Odpovedať

@delfabo aj mna to zaujima ako s tym nalozil @pet…
@delfabo @st89 No, nenaložil som nijako. Máme iba jednu zónu prebiehajúcu rovno cez pozemok a popod dom. Keďže ide presne popod líniu stredového múra v dome, a zóna "vyžarovania" je relatívne úzka, tak na týchto miestach je nábytok, skrine. P. senzibil mi aj odporučil nejaké riešenia, keby som predsa len chcel niečo riešiť, ale nejaké odrušovače ja zatiaľ nechcem. Vôbec som nemal pocit, žeby to bolo z jeho strany o peniazoch. A prípadných 40 - 50 € za vyšetrenie domu/pozemku by ma nezabilo. Veď je to náhrada za stratu času pre cudzieho človeka, ktorý sa snažil pre mňa niečo urobiť... V mojom zaujme a na základe môjho pozvania.
Odpovedať

@delfabo @st89 No, nenaložil som nijako. Máme i…
@petersd mal si tam štyroch senzibilov, takže už sa bavíme o sume 200e. Nenalozil si s tým nijako, to je zaujímavé, asi drahé prístroje.. . Ale pre dobrý pocit máš vyšetreny dom.
Odpovedať

@petersd mal si tam štyroch senzibilov, takže už …
@st89 Dvaja mali zaplatené a dvaja zadarmo... Dnes sú kadejaké lekárske preventívne prehliadky, za ktoré platíš... A tiež len za dobrý pocit, aby si vedel, čo s Tebou je.
Odpovedať
Článok sa načítava...

@st89 Dvaja mali zaplatené a dvaja zadarmo... Dn…
@petersd zaujímavé že ti dvaja nechceli ani cestovné náklady preplatiť. Véd v poriadku, gpz zrejme existujú, však vo všeobecnosti by spálen mala byť na pokojnom mieste bez káblov, počítačov a iných vplyvov.
Odpovedať

@petersd ti co to urobili zadarmo, si asi robili imidž a tajne dúfali ze si od nich kúpiš prístroj, ktorý určite stojí ako napríklad klimatizácia. Esre raz nespochybnujem ze to existuje, spochybňujem ľudí čo z toho robia biznis.
Odpovedať

@petersd az na to ze lekar aby bol lekarom musi prejst narocnym studiom. Porovnavat domnele gpz so studiom mediciny je za ciarou.
Odpovedať
... ale veď som už povedal vyššie - každý máme svoje vlastné životné skúsenosti i vedomosti a vychádzame z nich... Neberiem nikomu jeho názor. Najväčšou chybou však je, myslieť si o sebe, že viem všetko a nič iné pomimo môjho chápania nemôže existovať.... (a ešte aj negovať druhých, ak o tejto oblasti náhodou vedia viac)
Odpovedať

... ale veď som už povedal vyššie - každý máme sv…
@petersd ty si ako Lasica a Satinský v čase ked sme sa rozdelili CZ-SK hraničná čiara vychádzala presne v strede domu v spálni medzi posteľami, ak chceli byť spolu museli požiadať o malý cezhraničný styk asi o týždeň som išiel cez Hrozenkov 7 krát prechod cez hranicu a potreboval som ešte pas a hovorím colníkovi a od sliepok nepýtaš behajú si hore-dole
Odpovedať
Profilova fotka

... ale veď som už povedal vyššie - každý máme sv…
@petersd OKej, len som bol zvedavý. Verím tomu, že existujú takéto zóny a podobne, tak ma to zaujalo 👍️
Odpovedať

@petersd OKej, len som bol zvedavý. Verím tomu, ž…
@delfabo ja som si zas položil otázku , sú ľudia ktorí to cítia z iného materiálu ako tí pre ktorých to nevadí? a teraz zas o nadaných deťoch, už 3 ročný študuje univerzitu,predčasne zostarnutý a nemá detstvo na hranie?alebo sa hrá s rovnicami alebo majsri v šachu niektorý dokáže hrať,na viacerých šachovniciach a niekto sa to nevie naučiť ani základné ťahy, alebo ten čo chcel odmenu od šacha dvoj násobok zrniečka na daľšom zo 64 políčok, tak mu nasyp za hrsť ,toľko zrniečok sa mu dovtedy neurodilo a musel sa zadlžiť
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@delfabo ja som si zas položil otázku , sú ľudia …
@duzu a co chcel tim básnik říci ?
Odpovedať

@petersd OKej, len som bol zvedavý. Verím tomu, ž…
@delfabo existujú, ale určite nám nič vážne nesposobia, nepocitis to. Ti ktorí pociťujú niečo čo pripisuju GPZ je sebaklam. Alebo nevedia ako ospravedlniť svoj nezdravý životný štýl.
Odpovedať
1
8
9
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?