Odpoveď na príspevok od andrea_alma:
Dobrý deň, pán Dušan. Žijem s dcérou na ostrove K… @andrea_alma Osobne vôbec nezaznávam existenciu a vplyv GPZ na živé organizmy, ale ak niekto verí na ošetrenie domu (a prijatie účinných opatrení) iba na základe zaslanej adresy, či súradnic, mapky, tak už si o tom myslím svoje. Ale inak, studne pod domami sú jednym z typických zdrojov nezdravých žiarení. A pozor na tzv. "odrušovače" - niektoré druhy sa údajne časom môžu akože nabiť a potom narobia viac škody než úžitku.Odpoveď na príspevok od petersd:
@andrea_alma Osobne vôbec nezaznávam existenciu a… @petersd a čo potom námorníci ked sú i pol roka v kuse na vode a na Korfu sa ináč bežne ani ináč nedostane ako na lodi, akurát sú tam často požiare a voda tečie len občas , tak bolo víno lacnejšie ako voda a domáci vedeli viac slovenských ľudových ako ja a tá "zona" sa prejavovala potom na všetkých ale všetci veselíOdpoveď na príspevok od duzu:
@petersd a čo potom námorníci ked sú i pol roka v… @duzu Problematika GPZ je najmä o narušenej homogenite zemského magnetizmu. Obyčajná fyzika, žiadne čary, či mágia! Na mori GPZ, tak ako ich poznáme na suši, teda nehrozia... Prepáč, ale toto je zrejme oblasťou, ktorej nerozumieš, a posmievaš sa tomu.Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Problematika GPZ je najmä o narušenej homog… @petersd v železobetonovom paneláku je vlastne farayadova klitka a zemský magnetizmus polov tam preniká ťažko , i sklá bývajú pokovené, neposmievam len v to neverím na mňa to nevplýva a neviem ako na iiných ak by to niekto nerozširoval , dnes je potom škodlivý každý dom kde je elektroinštalácia s rôznymi spotrebičmiOdpoveď na príspevok od andrea_alma:
Dobrý deň, pán Dušan. Žijem s dcérou na ostrove K… @andrea_alma chcela som sa spýtat pána @7dusan7Odpoveď na príspevok od duzu:
@petersd v železobetonovom paneláku je vlastne fa… @duzu "Magnetizmus" GPZ nefunguje na princípoch elektromagnetizmuOdpoveď na príspevok od st89:
GPZ je mytus, potom podlahove kurenie je voda pod… @st89 bežná zmena počasia nepohne ani so mnou , horšie je ked je už extrém, z neba padajú fúriky vody , niektorý strašia už dnes s víkendom, strašili už v pondelok a tu padlo tak 5 kvapiekOdpoveď na príspevok od duzu:
@st89 bežná zmena počasia nepohne ani so mnou , h… @duzu u vas mozno u nas lialo najviac za posledne 4 mesiace.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@duzu u vas mozno u nas lialo najviac za posledne… @sousedekovci89 u mňa v júli asi 15min búrka s krúpami ako pinpongové loptičky, zničilo všetko zelené i jablká, slivky, , ešte šťastie že som mal schované auto , susedovi narobilo diery do zatepleniaOdpoveď na príspevok od duzu:
@st89 bežná zmena počasia nepohne ani so mnou , h… @duzu ale to nič nemení na tom ze tkzv. Gpz pôsobia na citlivejších. Ako tu bolo spomínané v domoch mame káble v stenách, vodu pod nohami, betóny nad hlavami a žije sa. Ešte mi tu povecte ze posteľ nemá byť orientovaná do dverí a pod. A ma to rozosmeje. Však platia nejaké fyzikálne zákony.Odpoveď na príspevok od st89:
@duzu ale to nič nemení na tom ze tkzv. Gpz pôsob… @st89 to je niekto z iného materiálu? niečo som prečítal , zdraví ľudia to vraj necítia, ak to nečítam ani neviem či také niečo existuje, aký konkrétny fyzikálny zákon ? ak som unavený zaspím i postojačky a pred TV asi najskôr, nezobudí ma ani silnejší zvuk počas reklamyOdpoveď na príspevok od duzu:
@st89 to je niekto z iného materiálu? niečo som p… @duzu co to?Odpoveď na príspevok od ragnar:
Existuje xyz vedeckých štúdií ako nám škodia prie… @ragnar už len to je "fascinujúce" ze ako moze existovať niekto kto to vraj určí tie zóny a ešte berie za to peniaze. Všetko je to zavádzajúce.Odpoveď na príspevok od st89:
@ragnar už len to je "fascinujúce" ze ako moze ex… @st89 asi preto, že GPZ sú "iba mýtus hlupých ľudí" sa už dostali aj to stavebného zákona...Odpoveď na príspevok od petersd:
@st89 asi preto, že GPZ sú "iba mýtus hlupých ľud… @petersd uvidime ci budu v novom zakone. ale kazdopadne nezda sa ti divne ako moze existovat "nadclovek" s takymi schopnostami co ti este aj pokresli co kde ide atd (trochu som googlil). Nie je to uz trosku divne?? To uz si podme rovno z kariet vykladat, mozno daco trafime.Odpoveď na príspevok od st89:
@petersd uvidime ci budu v novom zakone. ale kazd… @st89 Nerozumieš tomu vôbec, preto sa tomu aj vysmievaš.Odpoveď na príspevok od petersd:
@st89 Nerozumieš tomu vôbec, preto sa tomu aj vys… @petersd nevysmievam sa, divim sa tomu, ako moze existovat niekto kto ti ich urci? to je zakladna otazka, to ci su je jedna vec, a druha vec je kto ich urci...Odpoveď na príspevok od st89:
@petersd nevysmievam sa, divim sa tomu, ako moze … @st89 ak na nejaký priestor pustíš nezávisle na sebe napr. 3-4 ľudí a ich výsledky sa budú takmer zhodovať, tak čo si o tom pomyslíš? Ja tiež neverím kadejakým šarlatánom, ale fakty, sú fakty. Najmä, ak ich aj osobne zažiješ. Inak, na identifikáciu anomálií potvrdzujúcich GPZ existujú už aj prístroje.