Vývar na úplne iný spôsob?

Ahojte, pekný deň všetkým. Monžno mi niekto poradí, lebo do googlu zadávam asi samé zlé kľúčové slová...Mám v mraziaku dosť veľa kostí s trochou mäsa a koží z domácich kurčiat. Nechcem robiť každú nedeľu klasický vývar, máme ho radi, tak aby sa nám neprejedol :) Dajú sa využiť aj inak? Do iného jedla? Napr. na omáčku a podobne?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od justina:

Ahojte, pekný deň všetkým. Monžno mi niekto porad…
@justina ... ak je toho viac a potrebujete sa toho zbaviť, spravte demi-glace omáčku. Tu môžete dať na mrazak a dochucovať tým jedlá podľa potreby.. skúste... https://m.youtube.com/watch?v=OzZA2W-...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

@justina ... ak je toho viac a potrebujete sa toh…
@brapene paráda :) akurát on tam dával špikové kosti, má niekto skúsenosť s kuracími? a čo tie kože - snáď to tam môže ísť tiež....určite vyskúšam. Dík! Ešte nejaké recepty s vývarom? :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od justina:

@brapene paráda :) akurát on tam dával špikové ko…
@justina ..poguuglit treba.. môže byt aj kurča,morčacie krky... chrbty... hocičo...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

@justina ..poguuglit treba.. môže byt aj kurča,mo…
@brapene oki :) googlila som, všade len hovädzie (asi originál demi glace). Ale ak máte skúsenosť, ďakujem, skúsim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?